VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAD SKA LILLEBROR HETA?

Hjälp vad trött jag ÄR! Igår var vi ute större delen av dagen, vi har hyrt en grävmaskin över helgen för att fixa lite i trädgården och förbereda för plantering av häck nästa helg. Vi gör projektet tillsammans med grannarna på ena sidan så vi hängde med dom i stort sett hela dagen. Våra barn går på samma förskola och vi mammor har båda lillebrorsor i magen med bara 4 veckor mellan BF-datum. Mange var kvar längst ute av alla, han fortsatte plöja i vår trädgård. Den har varit så ojämn och gräsmattan är mest mossa. Så nu ska vi försöka få lite liv i den!


Vi får ofta frågan om vi ångrar vårt husköp eller om vi fortfarande är nöjda. Haha jag vet inte om det är för att det för andra är så tydligt vilket mastodontprojekt det är? Jag tror våra nära och kära är måna om att vi ska orka det här. Orka renovera, utöka familjen och fortsätta hålla ihop. Vi ångrar det inte en enda sekund! Redan på visningen kunde vi visualisera slutresultat och det blir allt tydligare för varje dag. Detta är helt klart vårt drömhus just för att det kommer bli vårt drömhus. Och det är nog det som driver oss, visioner om hur fint det ska bli. Sen måste ju min kära man ha något att göra, hans aktivitetsnivå är något utöver det vanliga. Ni kan följa mer renovering och husfix på mitt Instagram, men jag är något restriktiv med att godkänna förfrågningar – godkänner bara konton som verkar äkta och med egna aktiva konton.


B4A9B50B-E85D-4B6E-86EA-9A4596C974FBMagen idag, vecka 27+4. Och håret är 15+ veckor sedan frisörbesök men på onsdag är det dags och jag LÄNGTAR! Som jag behöver det. Saknar slingeffekt och fräscha toppar. Kanske det kan få mig att känna mig lite piggare?!


Nu är lillebror stor (ca 34 cm stor och 1,2 kg), det märks! Varenda rörelse känns och hela magen kan leva loppan när han snurrar runt därinne.

Namnet är nog så gott som spikat men den här gången har det varit SVÅRT! Elion var så självklar, Aston fanns med redan när Elion låg i magen. Idun var det första namnet jag och Mange pratade om. Redan innan jag var gravid, när vi var på semester i Spanien och precis hade börjat försöka bli gravida sa jag att jag tyckte om Idun – och han sa att det gjorde han med! Men nu. Fjärde barnet som såklart ska passa bra ihop med de andra tre. Jag vill ha ett ovanligt likt de andra tre. Gärna ett mjukt. Först var jag inne på att det skulle börja på vokal och sluta på n som de andra, men så blir det nog inte…


Ni får GÄRNA dela era favoritnamn i kommentarsfältet! Det är nog många med mig som skulle uppskatta haha, SOM jag har googlat och läst precis överallt på nätet. Och såna här trådar är nästan de bästa.8C76E049-9BF4-444D-9E1F-B8DAE988CDF7

Nu ska jag passa på att äta bullrester från igår (fick craving på kanelbullar så bakade godaste kanelsnurror med det vi hade hemma, laktosfria och med jästpulver för matbröd) och kolla på förlossningskliniken Norge på Discovery + medan barnen är ute och leker i jordhögarna… ?


Kommentarer


 1. Karin 11 april, 2021 on 13:46 Svara

  Ska bli spännande att höra vad han ska heta. Dina/era andra barn har väldigt fina och passande namn. Och så är de så himla söta.

 2. Susanna 11 april, 2021 on 14:03 Svara

  Odin heter min yngste ?. Börjar på vokal och slutar på n

 3. Madeleine 11 april, 2021 on 15:01 Svara

  Jag gillar Vide, det sluta inte på N men jag tycker det passar de andra barnen

 4. Nina 11 april, 2021 on 16:46 Svara

  Jag gissar på att namnet börjar på N och slutar på K.

 5. Lina 11 april, 2021 on 17:56 Svara

  Mina killar heter Alvin och Wiggo. Gillar även Mateo! Är såå svårt med namn. Min trea blev en dotter, alltid velat ha en liten tjej och haft massa namnfavoriter men när dottern väl föddes tyckte vi inte att något namn passade och vi tyckte bara om olika namn. Det blev iallafall en liten Sally tillslut. Ska bli spännande att se vad ni bestämmer er för ?

 6. Freddi 11 april, 2021 on 19:25 Svara

  Såå kul med en till bebis. Min yngsta hetet Ian, så där har du ett förslag ?

  • Madeleine 12 april, 2021 on 08:09 Svara

   Åh Ian är fint ?

 7. Caroline 11 april, 2021 on 21:48 Svara

  Hej och och grattis till lillebror! Dina barn har så fina namn och ett pojknamn som passar in i skaran tycker jag är: Dante 🙂

  Lycka till!

 8. Sarah 12 april, 2021 on 13:33 Svara

  Min heter Anthon. Annars tycker jag att Melker, Viggo, Matteus, Emil och Odin är fina namn ?

 9. Johanna 12 april, 2021 on 17:26 Svara

  Ebbe, Olle, Gustav, Nils, Melker är mina favoriter☺️

 10. Sophie 12 april, 2021 on 21:46 Svara

  Elvin men kanske blir för likt Elion ?

 11. Emelie Johansson 12 april, 2021 on 22:04 Svara

  Colin heter min son ? Skulle passa bra in med dom andra ?

 12. Marie 13 april, 2021 on 09:37 Svara

  Åh! Självklart mina barns namn hehe ? Julia och Love ?

 13. Hanna 13 april, 2021 on 19:41 Svara

  Eliah är mjukt och fint tycker jag?

 14. Maria R 13 april, 2021 on 19:49 Svara

  Hej!

  Elion, Idun, Aston & OSSIAN ????????????

 15. Camilla 14 april, 2021 on 07:07 Svara

  Ossian
  Julian
  Wilton
  Edison
  Valentin

  Hoppas på ett namn i samma stil som synes ?

 16. Camilla 14 april, 2021 on 18:56 Svara

  Ossian ? Det heter min son ☺️

 17. Therese 16 april, 2021 on 06:21 Svara

  Svårt med namn och speciellt då sett ska ”passa” med syskonens.
  Några förslag:
  – Flynn
  – Vide
  – Florian
  -Lion eller Levi
  -Zion

  Hoppas du får må bra resten av graviditeten!

 18. Lovisa 1 maj, 2021 on 03:31 Svara

  Älskar namnet Noah som vår lilla kille fick ? Colin, Liam, Matteho var även högt på vår lista men när han kom så var det en liten Noah ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna