VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

3 månader till BF!

Hej! Hoppas att påsken har varit bra ??

Vi har haft det mysigt och lugnt även om pappan i huset har renoverat för fullt. Nu har vi golvspånskivor i sovrummen och det börjar bli dags att byta fönster. Snart dags att måla! Jag längtar så jag nästan spricker! Vill köpa den där spjälsängen och bygga upp, ställa den jämte min sida av sängen… Och jag vill ha Elion här som vanligt, just nu sover han extra hos sin pappa eftersom hans sovrum här just nu är en madrass på golvet i sina syskons rum eller vid vår säng i matplatsen hehe.


15805A1D-F5E2-4984-A5E6-189CB12DEBF0B380F3C8-A0FE-4EBF-98A9-8D52F3591E13

På påskaftons morgon, direkt efter frukost, hade påskäggsjakt i trädgården, där barnen fick hitta småägg med bokstäver i. Valde ju ett lite för lätt ord kan man säga (Elion sa ”det är nog påskhare”, redan vid instruktionerna haha) men men. Var en rolig aktivitet i alla fall och de blev glada över sina påskägg! Allt från basketbollar (Elion och Aston), väska (Idun) till slime och förstås också lite godis.


E85D66A9-7F12-4D52-BB2F-11627A4F7A44

Utelek i kylig vårsol har det blivit alla dagar


Idag är det exakt 3 månader till BF. Och 3 dagar till BF för min lillasyster!! Jag var ju med när storebror Leon föddes och hade fått vara med även denna gång om det inte varit pga. pandemin. Men men. Vi har i alla fall fått dela våra graviditeter, hon har varit mitt största bollplank och jag tror hon känner samma. Vi har världens bästa män, men män kan nog aldrig riktigt förstå hur det är att vara gravid och allt som hör därtill haha. Så att få dela det såhär systrar emellan har varit helt magiskt ??


Kommentarer


  1. tvålpump mässing 7 april, 2021 on 10:23 Svara

    Gud vad kul 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna