VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BOY OR GIRL?

Ni var ungefär 70 % här och på Instagram som gissade på en lillasyster i min mage. Av de i vår närhet var det 9 av 10 som gissade på samma. Ja det var faktiskt bara Mange som gissade på kille! Alla andra gissade på tjej, inklusive jag själv och då baserat på måendet som ändå varit väldigt likt när det var Idun som låg i magen. Blivande farfar sa hon när vi pratade om bebisen, syskonen var också bombsäkra och sa hon när vi pratade om bebis…

 

Men det är en lillebror! ?

 

Det enda som gjorde att jag tänkte kille var att jag drömde, inte mindre än tre gånger, att det är det. I sista drömmen gjorde vi ett ultraljud och jag såg tydligt ”beviset”. Lite kul att jag har drömt med alla fyra och drömt rätt varje gång! Fast jag skulle faktiskt ändå inte bli förvånad om det trots allt är en tjej därinne haha…

 

Som sagt så har jag mått lika dåligt som med Idun. Haft symptom som jag bara haft med just Idun, t.ex. det här med att brösten växt hur mycket som helst och har gjort (och fortfarande gör) så fruktansvärt ont emellanåt. Som idag, det känns som feber i brösten. Så har jag bara haft det med henne i magen. Och samma med illamåendet, att det hållit i sig till efter vecka 20, precis som med henne. Men, det där med illamåendet har jag ju märkt är kopplat till trötthet och ansträngning så det är inte så konstigt att jag mått sämre nu helt enkelt, med tre barn utanför magen, heltidsjobb och renovering.


825BDB40-8593-4D71-8099-A03F44CB8FCB

Lite av det som lillebror har fått hittills

 

Vi har även köpt barnvagn och babynest. Inte så mycket kläder men jag tänker att han får använda en del av syskonens plagg. Men lite mysigt att köpa en del som är bara hans. Bärsele har jag faktiskt kvar, och en del tillbehör, även om mycket hann säljas vidare… Lite irriterande att en hel del rensades bort i flytten när vi fick veta om bebis bara två månader senare haha… Men men, det är ju ett i-landsproblem minst sagt. Babyskydd ska vi få låna från en kusin när hon växt ur sitt och sen kommer det bli mer större inköp när sovrumsrenoveringen är klar. Eller ja, sängar – en till huset och en till stugan. Jag börjar se fram emot att ”boa” lite, det är ju faktiskt en del av graviditeten som hjälper till att mentalt förbereda för det mysiga som väntar där i början av juli när han kommer… ?


Vilken sommar vi har framför oss!

 

 


Kommentarer


 1. Elina 30 mars, 2021 on 21:10 Svara

  Med nummer fem var jag heeelt säker på kille. Mådde rätt bra (i början), inte så illa och tänkte att det måste vara som med första graviditeten som var med en son. På kub i typ vecka 14 gissade till och med bm på kille. ? men vid RUL fick vi veta tjej! ❤️ Tror nu att det där med måendet kan vara lite hursomhelst helt enkelt! ?

 2. Marie 31 mars, 2021 on 07:10 Svara

  ❤️

 3. Jessica 5 april, 2021 on 21:46 Svara

  Grattis till en liten lillebror ❤️
  Spännande vad han ska få heta! Tycker just pojknamn är svårast.
  Vilton, Ebbe, Love och Vide är några fina ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna