VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMAR IGEN & MARATHONINSPIRATION

Lite otippat att sommarvärmen kom tillbaka ändå? Jag var helt redo för höst och tyckte det kändes okej med tända ljus och regn typ varje dag. Kanske för att vi ska till Spanien om få veckor, då vet vi ju att vi får lite värme igen. Men vips så var det 30 grader här!? Sjukt oväntat men väldigt härligt förstås. Barnen har lekt i skuggan och ätit glass. Själv startade jag dagen med en kombinerad walk and run ut till stugan, med visst ”fusk”…

 
Alternativ 1 var att gå de 1,5 mil det är ut dit, som jag gjorde för någon vecka sen.

 

Alternativ 2 var att åka snålskjuts uppför ådalsvägen och sen gå/springa efter feeling.

 

 

AB54EDAF-4CF5-436F-AD8B-345B1A89B14C

Alternativ 2 kände jag alltså för. Eftersom jag inte är någon tävlingsmänniska what so ever klarar jag inte av att ha speciellt höga krav på mig själv vad gäller träning, då tappar jag liksom orken. Därav att jag går mycket på feeling, utifrån vad dagsformen säger.

 

Idag blev det gå 1 låt och springa 2 låtar. Det klarade jag 5-6 km, sen blev jag trött och det blev mer springa 1,5 låt och gå en halv. Sträckan är 8,5 km och jag ville klara det på max en timme, så lite peppade jag mig själv ändå. Och klarade det på 59 minuter haha. Så speciellt snabbt gick det inte men jag är nöjd ändå! Hade inte bästa grundmotivationen till att börja med (menshelg), och så var det ju rätt varmt med. Och jag springer typ aldrig, även om en del av mig vill komma igång med det på riktigt! Blev inspirerad av min svägerska som kom på 14:e plats av alla kvinnor i Jönköpings marathon igår. Hon sprang 42 km på 3:46:59. WOW! ??

 

 

D0D3F4E8-0354-4CFC-A133-AED6A7DD0882

När jag kom fram till stugan la jag mig på gräset för att hämta andan. Bad minisarna hälla vatten från deras pool på mig hehe… Sen grillade vi korv till lunch i stugan och därefter åkte jag och minisarna för att kolla på Elion som spelade med 08:orna igen. De vann! Därefter blev det en liten sväng i stadsparken innan vi åkte hemåt igen och hämtade nyduschad Elion på vägen (hos Fredrik).

 

Helgen VAR precis vad jag behövde! Plus mens, så att PMS:en from hell som jag hade i fredags försvann haha… Vi har planerar lite nu ikväll med, inför vår barnfria helg om två veckor, när vi firar bröllopsdag på fredagen. Det gav också välbehövlig energi och något att se fram emot ?

 

KRAM!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna