VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PMS:IG?

Äntligen helg! Idag har det varit motigt att vara på jobbet, och att vara mig överlag faktiskt haha. Tror det är PMS som spökar och jag hade helst velat gömma mig från omvärlden ett par dagar. Känner mig ledsen och som att något är… Ja jäkligt jobbigt rent ut sagt. Hoppas att helgen råder bot på det! Tur att vi hade en halv utbildningsdag i vårt nya verksamhetssystem idag och jag har inte haft några klientbesök på eftermiddagen heller. Tänkte jag kunde bli på bättre humör av träning, så jag åkte hem på lunchen för att äta och träna, och faktiskt så hjälpte det åtminstone lite 🙂

 

Blev lite gladare bara av att vakna och se nya posters (från Posterstore) på väggen i vardagsrummet. Fixade med det igår när Mange var i stugan och minisarna somnat. Jag beställde nya posters till stugan, men jag kunde inte hålla mig eftersom det inte riktigt är inredningsredo där, så då fick de åka upp i radhuset istället. I alla fall tills vidare. New York, tree ring, masai lion och morning sun är nytillskotten.

 

 

Det är verkligen ett snabbt och enkelt sätt att förnya hemma, att byta ut sina posters på väggarna. Kanske dags att byta ut det rosa i soffan mot mer höstiga nyanser också. Trots opeppig dag känner jag mig pepp på hösten!

 
 


 

Dessa godingar (highland cow och mountain road) är också nya men står inne i sovrummet så länge men ska slussas vidare till sovrummet i stugan. Visst kommer de bli fina på en mörkgrå vägg? 🙂

 

Trevlig helg till er, världens bästa läsare!

 


Kommentarer


 1. Josefin 23 augusti, 2019 on 19:26 Svara

  Jättefint! Var är den lilla hyllan brevid posterna ifrån?

  • Evelina 23 augusti, 2019 on 20:09 Svara

   ??☺️❤️
   Den hittade jag på http://www.lineahemma.se men var ett ganska bra tag sedan så vet inte om den finns kvar ☺️??

 2. Johanna 24 augusti, 2019 on 12:47 Svara

  Hoppas att denna helg ger dig massor med energi och glädje! ❤

 3. A 24 augusti, 2019 on 17:57 Svara

  Jättefin tavelvägg! Jag ändrar oxå på det viset, nya motiv i befintliga ramar. Och nyss bort med rosa detaljer i vardagsrummet, bytte till typ rost/senapsgult. Jättefint!

  • Evelina 24 augusti, 2019 on 19:37 Svara

   Oh precis vad jag är inne på!! Höstigt deluxe med de färgerna ???

 4. Ulrika 25 augusti, 2019 on 09:33 Svara

  Önskar dig en jättefin helg !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna