VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MITT ÄLSKADE EKORRHJUL

Måndag och utbildningsdag två i nya verksamhetssystemet. Känner mig knockad av en förkylning plus go träningsvärk i hela kroppen efter min löpning igår. Såå flexade ut vid halv fyra. Längtade hem såå mycket till älskade familjen (och soffan). Sen kom svärfar förbi och hälsade på en stund. Han har skjutsat svärmor till flygplatsen idag. Nästa gång vi träffar henne är om prick tre veckor när vi joinar henne där nere.

Känslan. ”Dagarna swishar förbi – vardag, kärlek, karriär – ändå känns det som om livet aldrig riktigt börjar”. Jag är nästan säker på att jag kommer känna annorlunda om ett år framåt, för jag tror att jag behöver landa i det nya livet som arbetande kvinna, mamma och fru. Jag kör ofta på tills det är över och så blir jag lite vilsen ett tag innan jag hittar min nya plats. Som nu. Några månader sedan examen och det känns bättre och bättre för varje dag och jag älskar mitt ”nya liv”. Som är ett riktigt ekorrhjul, men så länge jag får dela det med de jag gör är jag lycklig.


Jag läser mycket nu och det mår jag väldigt bra av. Äntligen med HELT utan dåligt samvete också. Tränade på att läsa även under sista åren av studierna (första året gick det inte, jag behövde tid för plugget och vänja mig vid det), men det är nu efter examen som det verkligen är full njutning igen. Det går på riktigt inte en enda dag utan att jag tänker på hur glad jag är över att vara färdigutbildad haha. Räcker mer än väl med alla introduktionsutbildningar och kurser jag kommer gå det närmsta året på jobbet.


Hoppas du vaknat lycklig idag du också?! det förtjänar du. Idag och alla dagar. ❤️Kommentarer


  1. Sandra 26 augusti, 2019 on 22:24 Svara

    Vad är det för bok? 🙂

    • Evelina 26 augusti, 2019 on 22:35 Svara

      Den heter ”I huvudet på Miss Lyckad” ? väldigt mysig bok! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna