VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MY HAPPY PLACE

Jag fullkomligt älskar skogen, det är mitt happyplace number one. Om man ska välja ett generellt ställe någonstans sådär i naturen. Det ger mig lugn. Vet att många gillar hav, men jag blir stressad av hur det låter. Ni vet av vågornas brus. Fågelkvitter i skogen däremot, ah… Kanske jag som är konstigt, vet ju många som älskar ljudet av havet just haha. Mange älskar hav han. Men om jag får drömma skulle jag vilja ha ett boende precis vid skogen i anslutning till tomtgränsen.

 

 

56F0E741-4234-4190-A948-0BDE7D8B8D5C

Vi åkte ut till stugan idag för att äta lunch och Mange sågade ut det som ska vara fönsterbrädor i barnens sovrum, vardagsrum och kök plus runt om i köksfönstret. Sedan fick vi ut i skogen för att plocka svamp! Med tanke på Iduns glädjeskutt jag lyckades få med på bild sådär in the moment tror jag att även hon uppskattar skogen ?

 

 

B3672C3F-876A-46A8-941C-83D00CD66C6E

 

En liten skörd blev det, tillräckligt till Manges middag. Därefter åkte vi för att kolla på Elions fotbollsmatch! Förlust tyvärr, men alltid lika kul att titta ?

 

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna