VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

S P A

 

Jamen nu när vi kommer ha två heltidslöner kanske man skulle ta och åka på SPA nån gång i månaden?! Skämt åsido men alltså OJ VAD HÄRLIGT vi hade det i helgen, på Falkenberg strandbad. Vi hade bokat ett dygn där och fick ett rum med altan mot havet. Och seriöst, för oss är det lyx att bara få åka bil tillsammans, på tu man hand. Pussas och prata ostört. Men att ha ett dygn på ett SPA vid havet gjorde det hela gudomligt.

 

 


 

Jackpot på den utsikten va?

 

 

Caroline Svedbom Mermaid earrings gold
In love i mina nya örhängen! En examenspresent från mig själv till mig själv haha (bättre bilder här). Hade först tänkt att ha dom på självaste examen, men eftersom sjalen vi hade på oss var silver kändes det inte riktigt rätt. Men dagen efter åkte de på direkt på morgonen. Snäckor som en symbol för vad min examen delvis innebär – mer resor. De är en nyhet från Caroline Svedbom, Mermaid earrings heter modellen (finns även i silver).

 

 

 

Jag och min hunk satt en stund på altanen och skålade rosébubbel innan vi bytte om till badkläder för att gå till relaxavdelningen där vi blev kvar till kvällen.

 

 


 

Kändes lite som att vara utomlands (haha vill alltid säga/skriva utombalans eftersom det var vad Elion sa när han var liten, det har blivit en grej hos oss som vi alla säger), varmt i luften och varmt i vattnet. Jag som huttrar på vårt äventyrsbad i stan kunde utan problem softa runt i bikini.

 

 


 

Lycklig fru, mamma och numera även socionom. Känns fortfarande overkligt.

 

 


 

Efter utcheckning dagen efter (klockan 11) nyttjade vi Retreat club fram till strax innan 14 innan vi åkte hemåt igen. Jag slölöste den här döroliga pocketen och Mange slumrade till och från.

 

Tack för alla grattis och tack alla ni som tipsade om bästa SPA för ett tag sedan!! Vi ska definitivt fortsätta bocka av de ställen som fick många röster. Asia SPA i Falkenberg och Ystad låg med i toppen om jag inte minns fel. Vi må ha väntat på att gå på SPA till 33 och 39 års ålder, men detta var helt klart bara en av många gånger.

 

 


Kommentarer


 1. Marie 11 juni, 2019 on 18:17 Svara

  Ja, hos oss i Ystad ska ni definitivt testa YSB! ???

  • Evelina 12 juni, 2019 on 19:53 Svara

   Lovar!! ????

 2. StrongMama 11 juni, 2019 on 19:38 Svara

  Stort grattis till ditt examen!!! Du är så grym, som du kämpat, du är värd alla presenter och resor man kan tänka sig med ditt slit av plugg och barn samtidigt.??

  • Evelina 12 juni, 2019 on 19:53 Svara

   Åh vad gullig du är – TACK!! ❤️❤️❤️

 3. Anna 12 juni, 2019 on 07:27 Svara

  Väl kämpat med plugget!! Var är din fina klänning ifrån? Kram!

  • Evelina 12 juni, 2019 on 19:52 Svara

   Tack!! ??❤️ Den finns på Kappahl! Favorit direkt!! ?

 4. Elina 12 juni, 2019 on 11:34 Svara

  Du ser verkligen helt underbart lycklig ut! ? Förstår att det måste betyda mycket för dig att ta examen ❤️❤️❤️❤️ Och ni ser förresten ut som två 20-plusnånting! ?

  • Evelina 12 juni, 2019 on 19:52 Svara

   Är galet lycklig ? Åh haha tack snälla!! ????

 5. Parfym 12 juni, 2019 on 23:38 Svara

  Så härligt ni verkar ha det!

  • Evelina 19 juni, 2019 on 21:31 Svara

   ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna