VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKOLAVSLUTNING

Flex är väl världens grej? Idag började jag jobba 09 för att kunna vara med en stund på Elions skolavslutning. Hans klass sjöng ingen sång på scen själva, annars hade jag stannat för att kolla på det med såklart men nu hade jag inbokat möte vid 10. Men Fredrik skickade bilder efteråt och jag tror att Elion blev glad att jag var med och såg honom gå in med klassen vid start. Tänk att han har slutat lågstadiet! Vilken stor kille vi har i familjen ♡

 

 

Skolavslutningen pågår innanför väggarna = helt lugnt och stilla utanför kyrkan

 

 

 

c1139701-dcb4-4461-b6b4-b7cefd5c1b17

 

På tal om att älska flex – imorgon har jag flexledigt hela dagen. Ska hänga med mina tre älsklingar. Skönt att fortsätta konceptet kortveckor ett tag till hehe. Under april och maj när jag jobbade 30 % (april) och 40 % (maj) samlade jag på mig ganska mycket flex så nu behöver jag ta ut en del. Kände helt enkelt att det passade bra att ta en heldag nu innan jag har fått nya ärenden och dagen var dessutom helt blank på möten imorgon. Veckan har överlag varit ganska lugn mot vad jag är van vid. Jag har samma ärenden jag har haft som när jag jobbade 40 %, men på 100 %. Nu är det ju en del annat som tar tid såhär i början också och vi har haft gruppmöten (var jag sällan med på innan jag började heltid för att istället hinna med möten, samtal etc.) och sådär, men stor skillnad i tempo minst sagt. Är ju van att trycka in mycket (både jobb och plugg) på lite tid.

 

Det är sån frihetskänsla att inte ha plugget att tänka på! Min kusin skrev det så bra, ”att slippa det dåliga pluggsamvetet”. Så är det verkligen. Även om jag typ aldrig pluggat kvällar och helger så känner jag någon mental frihet nu. Helt underbart på alla vis.

 

Kram!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna