VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXAMEN ➡️ SPA

Vi lämnar vackra blommor hemma för att fortsätta firandet av min examen på tu man hand. Annandag examen kallar vi dagen hehe. Trots allt har jag en man bakom mig som underlättat den här studieresan massor! Ja, egentligen borde min exman också vara med och fira haha, både Mange och Fredrik har alltid ställt upp för mig och barnen för att låta mig fokusera på studier när det har krävts. Teamwork ??⭐️

 


 
Men, jag och Mange åker iväg på SPA för ett dygn. Ingen av oss har varit på SPA tidigare så det blir spännande på flera sätt ?

 

TACK för era grattis! Ni är ju många som varit med och peppat mig under åren och för det är jag såå glad och tacksam❤️??
 


Kommentarer


 1. Johanna 8 juni, 2019 on 22:29 Svara

  Ha det så himla trevligt! ? så välförtjänt! Har heller aldrig varit på spa, men kan tänka mig att det är riktig vardags lyx! Mamma och jag har tänkt att fira min födelsedag med ett spa besök i år. Det ser jag fram emot ?

  • Evelina 12 juni, 2019 on 19:55 Svara

   Åh hoppas ni gillar det lika mkt som vi gjorde ??

 2. Elin 9 juni, 2019 on 11:45 Svara

  Underbart sätt att fira en examen på! Vart bär det av? Kram! ??

  • Evelina 12 juni, 2019 on 19:54 Svara

   Falkenberg strandbad ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna