VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN RUNAWAY TILL BION

T-shirt Lindex, kjol H&M, väska Mango, skor Skopunkten

 

Min älskade väska från Mango har gjort sina sista dagar tror jag allt, Den köpte jag faktiskt på Mallis under Elions första utlandsresa när han var 1,5 år så kanske får se till att köpa en ny nu när jag åker dit igen. Behöver ju ha en svart axelremsväska i lagom som det får plats lite mer i än bara plånbok i min samling 🙂

 

 

 

 

Idag gömde vi oss inne i biosalongen en stund (så svalt och skönt där haha), jag och Elion (och mina blåmärkiga ben haha). Vi såg Hotell Transylvania 3 och vi gillade den båda två.

 

Den där seperationsångesten som kommer precis innan ens barn ska resa iväg i tre veckor… Den är inte kul. Jag känner mig rätt cool överlag när han ska resa iväg med sin pappa och sina farföräldrar, det är liksom heelt okej att de får resa och träffas så mycket de vill. Varför skulle det inte liksom? Jag vet som sagt att Fredrik hade tyckt likadant om rollerna varit ombytta och jag haft familj och släkt långt bort. Men i takt med att dagarna minskar och det är fyra, tre, två dagar till avfärd för de här sommarresorna som brukar bli några veckor kommer en annan typ av seperationsångest. Blir lite gråtig bara jag tänker på det faktiskt. Men det enda som spelar roll är att Elion får härliga veckor och jag finns ju bara ett samtal bort tills vi ses igen.

 

Fram tills tisdag morgon när han åker försöker vi fylla dagarna med roliga saker och han har till stor del fått välja vad han vill att vi ska göra de här veckorna. Idag blev det bio. Ikväll vill han ha övernattning med en vän så jag ska snart bädda för det (vänner måste han ju också passa på att träffa även om jag helst skulle vilja ha honom för mig själv de här allra sista dagarna hehe) och imorgon ska vi nog åka och bada ute vid stugan.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna