VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LUNCH I GRÄNNA HAMN

Utflykt till Gränna stod på gårdagens agenda. Nästa år måste vi åka över till Visingsö men vi sa att i år ”hinner” vi inte. Vi vill att Elion ska vara med då (sist vi var där var vi bara tre, Idun låg i magen) och han åker iväg på tisdag (i tre veckor!!), därav ”tidsbristen”. Skriver hinner och tidsbrist inom ”” eftersom vi såklart har tid men tid är ju alltid en prioriteringsfråga. Vi vill hinna med så mycket som möjligt men samtidigt hinna med semesterns måsten ute vid stugan. Dessutom, nästa år behöver vi definitivt ingen vagn med oss och det känns bekvämast att åka så. Nu använder vi ingen vagn när vi gör såna här mindre utflykter, men ska man vara iväg en dag och gå mycket är den fortsatt med.


IMG_8691 IMG_8695

Hamnens mysigaste och bästa restaurang enligt oss är Pri Kro


IMG_8698 IMG_8704  IMG_8724IMG_8714

Vi satt i skuggan på uteserveringen och åt pizza med utsikt över badplatsen.


 IMG_8753 IMG_8776

Sen strosade vi ut mot hamnen för att titta på båtar, men det var för varmt så vi blev inte så långvariga.


IMG_8781

Jag är en dålig influencer som visar plagg som inte går att köpa i butik haha. Den här kjolen köpte jag på MQ förra året men det är faktiskt första gången jag använder den. SÅ skön. Och fin! Älskar tyll!


Titeln influencer är för övrigt något jag känner allt mer att jag inte förtjänar. Jag är fortsatt ganska trött på all utseendehets och falska fasader och har bestämt att jag kort och gott ska blogga i min takt och så länge det känns roligt. Alltså mer som det var förr. Jag vill inte känna att jag måste skriva tre inlägg om dagen men känner jag kreativiteten flöda så kan det lika gärna bli så. Att utesluta barnens ansikten känns som en naturlig utveckling för mig med tanke på mitt yrkesval som socionom men också för att jag helt enkelt inte vill dela med mig lika mycket till vem som helst. Jag vill träna på att inte leva så mycket med bloggtänket utan försöka vara mer i nuet och inte känna att jag måste dokumentera allt. Alltså livet är SÅ kort och att inte titta på allt genom en kameralins eller scrolla på iphonen i tid och otid är mitt nya motto. Jag vill vara mer närvarande i familjelivet. Ni som vill fortsätta se Elion, Idun och Aston får helt enkelt följa oss på instagram (heter happilyeve) där de fortsätter vara med men på privat konto.


IMG_8797 IMG_8831  IMG_8870IMG_8869

Det känns som att Elion nyss var min tvååring men han fyller nio i vinter och det är ju Aston som är familjens tvååring. Elion har blivit så stor att han kan agera fotograf 🙂


IMG_8882 IMG_8893 IMG_8896

Inget Grännabesök utan polkagrisar! Eller jo, förra besöket var när vi var på bröllop och då köpte vi inga 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna