VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEMESTERBRÅK?

Hej vänner! Hoppas att ni har sovit gott och vaknar till en härlig dag. Det gjorde jag. Semester tillsammans är ju bara för härligt. Jag fick en kommentar om att vi (jag och Mange) på ett sätt lever mer isär än tillsammans om man ser till att han är mycket i stugan och även om vi är med där så är vi liksom inte tillsammans. Och det stämmer ju till viss del. Vi vill båda vara effektiva samtidigt som vi månar om att t.ex få vår tid tillsammans i soffan på kvällarna där vi får mysa och hålla hand. Men att ha semester och vara lediga tillsammans är ingen konfliktfälla för oss utan det som hände var oberoende händelser till semestern och hade inte att göra med att det blev en krock av att vara lediga tillsammans. Det var helt enkelt något som hände och som sårade väldigt mycket. När vi är lediga tillsammans är i regel den tid då vi har det som allra bäst. Jag vet att det för en del blir en tid då det blir mer utrymme för konflikter, när man är tillsammans mycket och kanske får mer tid att störa sig på sånt man stör sig på annars också. Men för oss är det snarare tvärtom, vi blir mest bråkiga när vi inte har fått ren partid tillsammans. Jag märker det på våra dejtkvällar, när vi har möjlighet till dom då har vi det ofta som bäst. Och på semester och ledig tid, då får vi utrymme för att göra allt det vi vill plus vara mycket tillsammans, när inte jobb ”stör” oss och tar många av dygnets timmar 🙂


Igår var vi i stugan en liten sväng efter en lugn morgon på hemmaplan. Mange köpte brädor och skulle greja lite. Men det blev mest grill och lek innan åskan och regnet kom och gjorde så vi fick kasta oss in i bilen hemåt. Sen väntade spelkväll med Elion när minisarna somnat. Det är något vi alla tre uppskattar. Igår blev det en omgång YATZY, minisarna somnade senare än vanligt så vi hann inte så mycket mer.


img_3820-1.jpg

I samma veva som brädköp köpte jag något som är lika roligt för mig som brädor är för Mange haha. En väska! En crossbody från Michael Kors. Fick ett presentkort förra bröllopsdagen som jag inte använt ännu så det var ju hög tid. Har spanat på den här modellen. Hade svårt att välja färg bara… 😉


  IMG_8609

Det blev den lite mörkare, modellen heter half dome och färgen truffle. Fin va?


IMG_8612

För vissa är det skor, för andra är det smycken, för mig är det helt klart axelremsväskor hehe. Här är en liten del av min samling. Michael Korsväskor är ett favoritmärke, detta blev min tredje och jag har även en plånbok.
Kommentarer


 1. Maarit 10 juli, 2018 on 18:55 Svara

  Dina skor … vartifrån, hittar inga ballerina som passar mina långa, smala fötter ? dina var fina ?

  • Evelina 11 juli, 2018 on 20:52 Svara

   Brukar köpa mina ballerina på skopunkten 🙂 Även dessa, men de köpte jag inför vårt bröllop så snart tre år sen.
   Kram!

 2. Jossan 10 juli, 2018 on 20:04 Svara

  Såå snygga väskor? Älskar också MK! En liten fråga, jag har en flicka som är i samma ålder som Elion och hon har fått en hel del tvångstankar, tvångshandlingar… Är det något du känner igen från Elion? Eller någon av läsarna som vet något?
  Tack för en fantastisk fin, ärlig och härlig blogg❤️
  Kram!

  • Evelina 11 juli, 2018 on 20:51 Svara

   Hmm är det något hon tänker själv på, eller är det att hon är orolig menar du?
   Hoppas ni kan prata om saken <3
   Kram och TACK snälla söta du!

 3. För oss är det likadant. Mindre bråk när vi kan vara lediga tillsammans o inte har vardagens måsten att fokusera på.

 4. Milla 12 juli, 2018 on 08:15 Svara

  Håller inte alls med om den kommentaren och sen tror jag inte mam dör av att ha en man som är i väg o fixar nåt som kommer gynna familjen

  • Evelina 12 juli, 2018 on 23:01 Svara

   Visst kan det vara slitigt att han har ett ”andra jobb” men som du säger är det för vår skull och jag vet att han helst skulle vilja att vi är där alltid tillsammans med honom ☺️
   Kram!

 5. […] HAPPILY EVER AFTER: ”Jag märker det på våra dejtkvällar, när vi har möjlighet till dom då har vi det ofta som bäst. Och på semester och ledig tid, då får vi utrymme för att göra allt det vi vill plus vara mycket tillsammans, när inte jobb ”stör” oss och tar många av dygnets timmar…” LÄS MER > HÄR < […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna