VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JAG HAR BLIVIT MOSTER IGEN!

Jag är tillbaka efter några av de häftigaste dagarna i mitt liv.

 

Dagar då jag fick vara med på min lillasysters förlossning och möta min systerson. Vara en av dom som såg honom komma till världen! Alltså det var så mäktigt. Kommer ta lång tid att smälta och jag har verkligen varit (är!!) helt tagen av upplevelsen. Vet knappt vad jag ska skriva om det! Mer än att det var helt övermäktigt och jag kommer vara evigt tacksam för att jag fick vara med. Haha dom tackade mig flera gånger för att jag var med. Om dom bara visste hur tacksam jag är för att ha fått vara med. Mitt huvud jobbar stenhårt på att komma på något jag kan göra för att visa det men det känns inte som att de någonsin kommer att kunna förstå hur mycket det har betytt för mig. Kanske jag ska erbjuda mig att vara barnvakt precis när dom önskar i resten av våra liv? Fast det är ju mer belöning till mig själv det också när jag tänker efter hehe. Han är så söt så jag smäller av…

 
 

img_4451.jpg

Här var jag i tisdags 13.00. Minuten efter gick jag in hos Becca och Anton för checka in för ett dygn av förlossning. Hon ringde mig på natten vid halv två så jag var förberedd på att åka men hann faktiskt med två timmar på jobbet innan jag åkte. Var lite oklart om de skulle få plats i sin hemstad eller åka till annan stad så vi avvaktade med att jag kom av den anledningen. Man kan säga att jag haft fullt upp sedan senaste inlägget (Elion åkte ju dessutom tisdag morgon så måndagen gick åt att maxa tiden med honom) och därav min bloggtystnad 😉

 
 

img_4450.jpg

Här var jag igår onsdag klockan 05.01. Då hade vi varit inskrivna på förlossningen i ganska exakt två timmar och jag kom på att jag bara måste föreviga den här vackra tavlan.

 

Jag kommer att berätta mer om då Leon kom till världen men just nu måste jag smälta allt först. Återhämta mig rent sömnmässigt också. På cirka 35 timmar sov jag EN timme haha. Men inatt har jag ju sovit så vet inte om det bara är själva händelsen som överväldigat mig. Känner mig på något sätt knockad av hur häftigt livet är!? Kanske ska bli doula på heltid…Ska såklart fråga Becca vad som är okej att jag skriver och visar också 🙂

 

 


Kommentarer


 1. Katarina 19 juli, 2018 on 23:52 Svara

  Stort grattis till lilla systersonen ❤ så underbart Och jag gläds med dig att du fick uppleva (även för mig) den största önskan och glädjen med att se ett barn komma till världen.
  Krama om familjen och njut av sommaren och kärleken❤☺

 2. AnsoAnna 20 juli, 2018 on 01:11 Svara

  Åh så stort! Grattis moster ?

 3. Marie 20 juli, 2018 on 10:58 Svara

  Grattis!! ❤️???

 4. A 20 juli, 2018 on 18:49 Svara

  Grattis till moster! Blev nästan tårögd av tavlan (rätt blödig)?

 5. Victoria 21 juli, 2018 on 23:17 Svara

  Hej Evelina! Vart har du köpt den söta blusen i vitt med rosa & svarta blommor på som du har på första bilden med ljusa jeans, den är jättefin skulle oxå vela ha en sån. Tacksam för svar.

  • Evelina 22 juli, 2018 on 10:44 Svara

   Den finns på Lindex nu! ☺️ kram!

   • Victoria 22 juli, 2018 on 19:03 Svara

    Tack så mycket . Förresten stort Grattis till dig moster !

    • Evelina 23 juli, 2018 on 11:56 Svara

     Tack snälla 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna