VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DINNER & A MOVIE

Godmorgon torsdag! Hjälp vilken natt vi har haft. Tror jag har vaknat tio gånger, Aston har sovit oroligt. Det skulle inte förvåna mig om det har att göra med att det inte var jag eller Mange som nattade igår, han är en väldigt känslig själ den killen och ogillar starkt förändringar. MEN han älskar farmor och farfar, så det var absolut inga problem under kvällen.


Igår när Mange kom hem från jobbet och innan svärföräldrarna kom försökte vi fixa körkortskort på Trafikverket. Vi har ju båda bytt namn så därför vi byter körkort samtidigt. Känns skönt att bli av med min förra körkortsbild, har aldrig gillat den hehe. Tyvärr var det något strul med deras tekniköverföring från fotoautomaten så de visste inte om våra foton och underskrifter sparades. Suck. Får veta idag, de skulle ringa och meddela. Sen väntade alltså barnvakt med nattning! Vi bestämde oss för middag och bio. Allt bestämdes kvällen innan så det blev spontant men var väldigt välbehövligt! Vi behövde partid på bortaplan.


Eftersom vi hade en timme mellan middag och film valde vi en smidig restaurang i närheten av bion. Det blev Jensens och deras ribs med sötpotatispommes, mums!


Vi såg ”Den blomster tid nu kommer”. Oj. Vet inte vad jag förväntade mig, men inte det. Det var en mycket speciell film. Obehaglig, vacker, sorglig, hemsk och på ett sätt förutsägbar men ändå inte. Inte som någon annan film jag sett. Och inte direkt någon midsommarpepp heh… När den var slut kände jag bara jahaa… Var detta allt?


 Vi avslutade vår romantiska dejt med storhandling på Willys, inför midsommar. Man vet for sure att man är småbarnsföräldrar när man ser det som vardagslyx att handla i fred haha… ?


Idag väntar jobb även för mig, det ser ut att bli en spännande dag om man tittar i kalendern. Tusen tack för alla härliga tips ni har gett mig de senaste dagarna förresten! Både om sluta med napp och torrschampo. Ja även att få höra era tankar om den tröttsamma utseendehetsen. Det är nog det jag älskar mest med att blogga förutom att få skriva. Att ha så många ”vänner” att ”prata” med. Ni är verkligen bäst att rådfråga och det känns kul när även ni vill dela med er.


Puss & KramKommentarer


  1. Hanna 24 juni, 2018 on 14:38 Svara

    Var har du köpt din kappa? Så fin ?

    • Evelina 27 juni, 2018 on 20:13 Svara

      Den är från only ?? fast från förra året! Har dock sett att det finns liknande i år med ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna