VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TORRSCHAMPO + DOFTA GOTT = SANT?

Okej det här med torrschampo har aldrig riktigt varit min grej. Gillar inte känslan av att ha produkter i håret, alltså jag vill verkligen inte känna någonting förutom rent hår. Men så har jag insett att det kan vara värt lite torrschampo, för att kunna tvätta håret var tredje dag och ändå inte låta håret se fett ut.


MEN, jag efterlyser ett torrschampo som doftar gott! Typ blommor, vanilj, lätt, friskt… Inte som herrdeo eller billig tvål hehe. Har testat AUSSIE Wash + blow in a can och tycker den är ganska grym. Men gillar inte doften.


img_2553.jpg


Tips någon? 🙂Kommentarer


 1. Therese 20 juni, 2018 on 14:07 Svara

  Avskyr också känslan av produkter i håret men tycker Löwengrips är riktigt bra! Good to go light dock, den andra luktar jättegott men är hemsk i produktkänslan i håret.. har testat några olika i butik men inte hittat någon annan så trots ganska högt pris (i jämförelse) kör jag vidare. Använder ändå så sällan för inget slår ett nytvättat hår ?

 2. Nicole 20 juni, 2018 on 14:20 Svara

  Matrix och Löwengrip har fräscha dofter (föredrar den Löwengrip som inte heter ”Light”). Kram!

 3. Anna 20 juni, 2018 on 14:25 Svara

  Batiste Bare! Är precis som du och avskyr att känna produkter i håret, letade länge och fastnade för Batiste (just den som heter ”Natural and light, Bare”). Doften är väldigt svag men somrig, och den märks inte i håret! Magisk 😀

 4. Marlene 20 juni, 2018 on 15:43 Svara

  Batiste! Använder den för mörkt hår. Tycker den luktar ok, och är väldigt lätt i håret. Använde löwengrip tidigare men ogillade både lukt (söt kola aktig) och hur den kändes i håret. Tycker den känns mkt mer än många andra! Har hört säkert tio st till som använder batiste och älskar dom. Finns på Ica, hm, apotek mm.

 5. Sandra 20 juni, 2018 on 15:49 Svara

  Jag testar alla för att hitta den perfekta. Tycker Löwengrips blir för mycket produkt i håret. Känns otroligt strävs. Batise original är än så länge min favorit. Doftar logom och blir bäst i håret av alla jag testat. Följer och se om det finns någon annans favorit som jag bör testa ?

 6. Emme 20 juni, 2018 on 17:02 Svara

  Det enda torrschampot som är värt att ha tycker jag är Kisby, det är risextrakt och toppen. Luktar lite och känns minst produkt i håret av alla jag testat.

 7. Hilda 20 juni, 2018 on 17:31 Svara

  Baptiste alla dagar i veckan! Finns i olika dofter också ?

 8. Rebecca 20 juni, 2018 on 19:16 Svara

  Batiste är min favorit och billigt. Finns även i reseförpackning. Tycker inte det blir för strävt heller ?

 9. Suzanne 20 juni, 2018 on 22:28 Svara

  Jag tycker att Löwengrips bägge varianter är bra. De perioder då mitt hår blir extra fett tar jag ”Good to go” medan jag använder ”Light” andra perioder.

 10. Hanna 20 juni, 2018 on 23:56 Svara

  Jag tvättar mitt hår max en gång i veckan och det blir fett först på femte dagen. Ett bra torrschampo hade varit grymt. Jag vill verkligen inte tvätta håret oftare eftersom håret blir mer fett ju oftare det tvättas.

 11. Tessan 21 juni, 2018 on 06:31 Svara

  Alltså utan tvekan Löwengrips, finns dessutom för brunt hår.. 🙂 Ha en fin fin midsommarhelg.. Kramar från Tessan i Enköping/ Småstadslivet

 12. Jenny 22 juni, 2018 on 09:45 Svara

  Jag rekommenderar InShape.
  Svenskt märke som säljs hos frisörer och doftar riktigt gott.

 13. Anna 3 juli, 2018 on 22:45 Svara

  Hej!
  Jag håller med dig om doft och känsla!
  Det finns torrschampon som endast är pulver. Det som jag har testat är inte parfymerat. Håret blir lite matt men om du inte vill ha känsla av produkter kan jag verkligen rekommendera det? köpte mitt på kicks, tror det var märket blow. Går säkert att hitta andra märken också!

  Jag har hittat ett torrschampo i sprayfärg som är helt ok nu. Från Nioxin, det luktar lite mint och känns lätt i håret.

  Hoppas att du hittar något som funkar! Och du får gärna skriva en utvärdering här på bloggen sen. Alltid bra med nya tips?

  • Evelina 4 juli, 2018 on 21:13 Svara

   Har testat torrschampo i form av pulver och det var det som först avskräckte mig haha! Tack snälla för tips 🙂 Ja visst är det, ni är ju grymma på tips!!

 14. Anna 3 juli, 2018 on 22:46 Svara

  Haha inte sprayfärg – sprayform?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna