VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JAG KOMMER FÅ ONT I RUMPAN…

Det blir mycket bilåkande den här veckan. Idag ska jag sitta fyra timmar i en bil, för ett hembesök. Imorgon tre timmar, också för ett hembesök och när jag slutar praktiken ska vi köra upp till Stockholm haha. Så imorgon blir heldag i bilen ungefär. Har packat ner gympadojor för jag tänker att det kommer finnas ett stort behov av att GÅ 🙂


 IMG_6791 IMG_6794

Gillar korten med budskap som finns på Lagerhouse, detta köpte jag vid mitt senaste besök. Har skrivit om min bucket list innan här på bloggen, jag gillar konceptet med drömmar man vill uppnå. Funderar på vad jag ska skriva på den sista raden… Nånting med kärlek tror jag för det tycker jag fattas ♡ Överlag kanske det inte är mål som jag förknippar med mig haha – erövra världen eller vara chef… Men allt behöver ju inte vara så himla seriöst heller hela tiden 🙂


KRAMKommentarer


 1. Emma 12 april, 2018 on 08:38 Svara

  Å gick in och läste din bucketlist. Har fått en liten hangup på sådana då jag försöker skriva min egna men har så svårt att komma på roliga saker. Jag menar, jobba och renovera hus är inte saker JAG tycker är tillräckligt roliga för att vara på bucket list..
  Så himla fina och bra saker du hade med! Tror jag får ”låna” några av dem till min lista 🙂

  • Evelina 15 april, 2018 on 19:43 Svara

   Åh vad härligt att du har fått lite inspiration här inne 🙂
   Det är fint att ha mål som känns stora och ibland lite ”läskiga”, men det är också enormt häftigt att kunna bocka av sådana!
   Kram! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna