VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRAMTIDSTANKAR

Idag känner jag mig glad, glad över att mina tankar kring framtiden har klarnat något! Jag vet att det är länge kvar tills jag är färdig med skolan men i min värld är det ”bara” ett år och jag vill ändå veta redan nu hur jag känner över olika typer av jobb och målgrupper. Jag vill att det ska vara genomtänkta beslut. Även om jag mest troligt kommer testa på olika saker i resten av mitt yrkesverksamma liv så är det ändå bra att ha några spår att gå på för yrkesfältet är helt otroligt brett när man har titeln socionom. Det om något har jag lärt mig hittills under utbildningen haha.

 

 

indiska jordglob mini

HUR fin var inte den här lilla minijordgloben då? Jordens (haha) finaste!

 

jordglob mini indiska happilyeverafter

jordglob mini indiska happilyeverafter.se

Australien är mitt nya drömresmål. Efter roadtrip i USA!

 

Hoppas att du har haft en finfin dag! Här strålar solen forfarande. SOM jag njuter ljuset som kommer nu. Och att det är ljust även när man går upp vid 06. Tänk att det snart blir grönt överallt också? Älskar, älskar vår.

 

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna