VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

THE PAPER STORY

Inlägget är i samarbete med The Paper Story


Som blivande brud minns jag att jag gillade att planera detaljer kring sitt stundande bröllop. Inbjudningskort är ju oftast en vanlig och viktig del av det och att få dem i ”sina” färger och med en design som passar sin stil är såklart prioriterat. Till alla er som planerar bröllop eller annan fest (varför inte en middag med det lilla extra?) och ska beställa kort inför det vill jag tipsa om The Paper Story. De har färdiga kort till alla tillfällen, men kan också skräddarsy efter önskemål.


  IMG_6611    IMG_6680IMG_6610

The Paper Story har designat Manges brors med fästmös inbjudningskort till sommarens efterlängtade bröllop. Jag tycker de blev SÅ himla fina!! Daniel och Ester gifter sig på sin 6-årsdag ♡


IMG_6624IMG_6639IMG_6693IMG_6710

Urval av de kort man kan beställa förutom inbjudningskort är save-the-date-kort, menyer, placeringskort, kalaskort, dopkort, studentkort m.m. Och allt kan skräddarsys efter önskemål!


Vi hade en bröllopsfest i Sverige ca tre veckor efter vi gifte oss men jag minns inte ens om vi hade några inbjudningskort haha. Om vi förnyar våra löften en dag så ska jag också beställa så här fina kort!




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna