VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

AUSTRALIEN & REA

Status just nu: två sovande barn och en åttaåring som strax ska hoppa i säng också, en man som är på vift för att inhandla isolering och så jag som har tänt ljus och startat Gift vid första ögonkastet Australien.


Alltså det känns som att jag missat hur mycket som helst! Dels serien i sig (har kollat Gift vid första ögonkastet Norge också och äälskar den typen av program) men AUSTRALIEN. Jag ville dit när jag var yngre (alltså när jag var ett barn) men sen har jag mest drömt om USA… Men efter att ha kollat på serien nu inser jag att jag måste dit någon gång. Det kanske får bli vår när-barnen-har-flyttat-hemifrån-resa. En vän till mig sa att de har det, en speciell resa, som lite av ett projekt att se fram emot, för att liksom ha något kul att fokusera på sen när barnen inte bor hemma längre. Jag är ju inte en sån som längtar till den dagen utan vill ha huset fullt av barn alltid (som det känns nu i alla fall haha) så jag tyckte det var en fin tanke. Första gången vi pratade om det var det mer roadtrip i USA som var på tapeten, men Australien tog nog över förstaplatsen. Det ÄR ju väldigt långt bort så vem vet, vi kanske hinner med allt det innan dess eller så vill vi inte alls dit. Men jag älskar ändå tanken på att upptäcka världen tillsammans med M.


Nybäddad säng väntar ikväll, lovely. Och två reafynd till i form av örngott med Mr. och Mrs. på.


Det här med rea. I flera år har jag varit SÅ LESS på att gå på rea. Det är trångt, det är stökigt och finns bara helt fel storlekar kvar. MEN. Det verkar som att fler tänker samma för nu när jag för ovanlighetens skull faktiskt har spanat in rean har det funnits hur mycket som helst? Speciellt när jag gick inne i centrum häromdagen, jag märker ju att det är där man ska gå och inte på A6 som alla andra haha. Kan nog förstå det som skrivs överallt att allt fler överger handeln på stan och väljer köpcentret där allt finns under samma tak.Kommentarer


 1. Milla 2 februari, 2018 on 08:03 Svara

  Men du har sett svenska gifta vid första ögonkastet? Börja se d förra säsongen så bra

  • Evelina 2 februari, 2018 on 09:03 Svara

   Nej finns det?! ? Inte sett på SVT play ?

 2. Elina 2 februari, 2018 on 10:13 Svara

  Min yngsta syrra är i Australien just nu. Verkar vara en väldigt häftig kontinent! Nu hoppas hela familjen bara att hon kommer hem snart! ❤️

  • Evelina 5 februari, 2018 on 20:50 Svara

   Förstår det! <3

 3. ulrika 4 februari, 2018 on 15:58 Svara

  Måste bara fråga var det gråa överkastet kommer ifrån. Superfint !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna