VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VABBELIVABB

Hade nästan börjat pusta ut när Idun blev frisk från febern och Aston inte fick det. Men inatt kom den, febern. Kanske är något annat vad vet jag, det får vi väl se. Men inget annat än feber precis som hon hade. Däremot var detta kring midnatt och då fick han alvedon, sen har han inte varit febrig mer. Så vi får väl se hur dagen fortlöper. Jag börjar inte förrän 13 idag så jag och Mange byts av vid lunch. Imorgon får vi se helt enkelt men jag tror att han kunde styra om sina möten då så jag kan gå på föreläsning och seminarium. Vabruari står för sitt rykte än så länge alltså 😉

 

Åh, hittade denna bilden från en annan febrig dag. Aston är en väldigt kelig kille i vanliga fall, men när han är sjuk blir han av förklarliga skäl ännu mysigare. Men idag är han mest busig, vilket också talar för att det kanske inte var mer än en febernatt? Vi får se.
 

Det är härligt att ha ett lugnare schema och få mer tid med familjen. Tror det kan behövas inför 10 veckors praktik som ganska snart kickar igång. Men det ska också bli härligt!

 

 Evelina Happilyeverafter

I´m a dreamer tröjan invigs idag. Galet mjuk och varm. Och en drömmare, det är jag VERKLIGEN. Samtidigt som jag har en jordnära och mer logisk sida också… Men om man jämför mig och Mange, då är jag defintivt drömmaren haha…
 
Klockan från Hexter & Baines är förresten mitt hetaste tips inför alla hjärtans dag. Med koden Evelina300 får ni i samarbete med Hexter & Baines precis som tidigare 300 kr rabatt på valfri klocka.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna