VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRIYAY!

FRIYAY säger både jag och Idun. Övriga familjen också. Familjetid är den bästa tiden!


Det blev en tidig morgon för min del men Mange vabbar så det gjorde inte så mycket, att gå upp tidigt. Allt går ju snabbt när man bara ska ordna sig själv på morgonen haha. Elion är ju rätt självgående, det är minisarna med kläder, tandborstning och förskolelämning som gör att morgonbestyren ofta tar längre tid än jag tänker haha. Kanske kommer in i det under de 10 praktikveckorna som väntar, vi får se 🙂


Började allts¨tidigt men slutade även tidigt! Många halvdagar denna kursen, det är skönt. Vi höll Mange sällskap i bilen medan han handlade mer grejer till stugbygge och sen var det dags för Elion att åka på skoldisco. Och nu är han hos kompis för övernattning. Hoppas nu att vi får en feberfri natt så vi alla får sova och vaknar utvilade imorgon! Det har kommit massa med snö idag så jag tänkte vi ska ut och åka lite pulka, det är väl ungefär det som finns på helgens agenda utöver Elions träningar.


Kram och BÄSTA helgen till dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna