VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LIVET ÄR TILLBAKA

Alltså känslan när tentan är över, det var den sista på länge och det gick BRA!!!

 

Att jag fick sitta till närmre 01 inatt och sen sov kanske tre timmar (snälla Aston börja sova bättre igen) är ju något annat, men såhär i efterhand känns det så värt det. Att själv vara sjuk, ha två sjuka barn hemma och sova minimalt sista två veckorna innan tentan var ju ingen bra kombo, men nu är det förbi och ja det känns väldigt härligt. Sen ska ju vi iväg imorgon också, bara jag och M, så just nu känns det som att livet leker igen.

 

img_5877

Det magiska klockslaget när jag kunde pusta ut på snyggaste klockan som också kan bli din! Jag låter adventstävlingen i samarbete med Hexter & Baines vara öppen över helgen också för jag prioriterar att förbereda söndagens lucka (också med härlig vinst!) istället. Hoppas det känns ok.

 

KRAM

 


Kommentarer


  1. Lovisa 8 december, 2017 on 21:30 Svara

    Bra jobbat ?? Du är så grym och insperiande ?? Trevlig helg ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna