VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NY FÖRVARING & JULELJUS

IMG_4487

Jag är så nöjd med nya skåpet! Som jag totalhärmade från min vän Cissi haha… Men jag kände att vi verkligen behövde det, eller som sagt, jag villhövde väl det kanske då. Men här snackar vi smart förvaring! Barnens lekkorg står i skåpet nere till vänster tillsammans med en stor hög av böcker, underbart att stänga in det om kvällarna. Och ett ljusskåp, hur välbehövligt som helst när man har tända ljus mest varje dag.


IMG_4501

Tycker även om min nya ljuslykta, med alla tänkbara juliga ord. Saknar du något?


IMG_4522

Fick tentarosor av min man ♡


Haha Aston är SÅ lik mig när det kommer till kvällspigghet. Det spelar ingen roll hur trött jag är på dagen eller början av kvällen. I samband med att det är dags att gå och sova blir jag allt som oftast pigg igen?! Hur konstigt är inte det? Han är i alla fall likadan. Supertrött idag men när det var dags för nattning, ja då ville han visst gärna leka igen, knasbollen. Men kvällsrutiner är vi hårda med om vi är hemma för det mår de bäst av. Det gick ganska snabbt tills han sov ändå. En lång nattning hos oss kan vara ca 30 minuter, det tror jag inte är så långt egentligen?Kommentarer


 1. Ewe 9 december, 2017 on 08:09 Svara

  Här är en bra nattning av 2-åringen 30 minuter 😉 Rekordet ligger nog runt två timmar. Ibland ger jag upp och går helt enkelt och lägger mig samtidigt som henne.

 2. Therese 9 december, 2017 on 12:58 Svara

  Grattis till tentan, skönt att kunna njuta av det! Haha läggningen med våran drygt 2,5 åring tar minst 45 minuter varje kväll. Spelar ingen roll om han sovit sin vanliga 30 minuters lunchvila eller mindre. Han har lång nedvarvningsprocess fast kort i förhållande till storebror? Drömmen är att dom skulle somna av trötthet i soffan någon gång☺ Barn är så olika.

 3. Linda 9 december, 2017 on 13:42 Svara

  Snyggt skåp!
  Vad heter det? Kan du inte visa bild hur det ser ut på insidan?
  Behöver också ett skåp till alla leksaker som är överallt..

  • Evelina 10 december, 2017 on 00:33 Svara

   Ska fixa! Det är bestå från IKEA ?

 4. Marie 9 december, 2017 on 14:45 Svara

  Beroende på trötthet, 2min-60min. Men skulle säga oftast omkring 30min inkl sagoläsning och gonattsång 🙂

 5. Emelie 9 december, 2017 on 16:55 Svara

  Jag vill oxå veta vad skåpet heter!

  • Evelina 10 december, 2017 on 00:32 Svara

   Det är IKEA:s bestå ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna