VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR FÖRSTA LJUSET BRINNER

img_5590.jpg

Bakom lucka nummer ett,

finns ett pris som gör din outfit komplett!

Hexter & Baines har klockor för både kvinnor och män, alla modeller med kvalitet och stil i fokus. Dessutom med en helt nylanserad damkollektion i nya färgkombinationer och en nättare urtavla och krona.

 

För att vara med och tävla om den perfekta julklappen till dig själv eller någon du älskar, vill jag att du berättar om ditt bästa julminne. Skriv gärna även vilken klockmodell som är din favorit.

 

LYCKA TILL!

 

IMG_3712-1024x683

Min Hexter & Baines-favorit.

 

Inlägget är i samarbete med Hexter & Baines

 


Kommentarer


 1. Ana 3 december, 2017 on 10:13 Svara

  Har så många fina julminnen! Älskade mina barndomsjular men allt pirr i magen och alla förväntningar. Men mina bästa minnen är ändå sen jag själv fick barn. Att få se deras förväntningar och deras pirr slår allt! Älskar att de redan har givna traditioner och jag hoppas att de kommer minnas sina barndomsjular och bli sådär lyckliga i magen. Glad första advent!

 2. Ana 3 december, 2017 on 10:14 Svara

  Hoppsan! Glömde skriva att min favorit nog är CORNWALL! ???☺️

 3. Emelie 3 december, 2017 on 10:26 Svara

  Adlington 40 är min favorit! Fick precis en klocklåda i födelsedagspresent och det finns en plats ledig för en Hexter & Baines-klocka.
  Mitt bästa julminne är från när jag var runt 10 år och firade jul hos min farmor och farfar tillsammans med alla mina kusiner. De hade hyrt in en tomte (som de än idag inte avslöjat vem det är) och traditionen var att tomten skulle få ett glas ute i brevlådan, haha. Men det roliga är att tomten hade bjällror på rumpan som farmor och farfars hund blev helt galen på och skällde som en tok. Så varje gång tomten rörde sig så att bjällrorna skramlade så skällde hunden. Det är ett minne som aldrig lämnar mig. Sedan i minnet ingår även själva stämningen som alltid var hos farmor och farfar med mat, godis och paket och massor av snö!

 4. Malin mamma till S, T och L 3 december, 2017 on 10:29 Svara

  Bristol är min absoluta favorit!
  Jag har alltid älskat julen men sedan minstingen föddes några dagar innan julafton så har den blivit än mer speciell. Ett av de finaste julminnena är när vi kommit hem från BB och lillebror var 5 dagar gammal, iklädd tomtekläder på självaste julafton och de stora barnen precis öppnat sina klappar.
  Då utbrister största pojken att den finaste julklappen var absolut lillebror.
  Sedan gick de båda och mös med honom hela kvällen. Det är verkligen mitt favoritminne!

 5. Malin 3 december, 2017 on 10:38 Svara

  Mitt bästa julminne är utan tvekan förra julen som var min mammas sista jul. Hon var då svårt sjuk och orkade inte mycket mer än att ligga i soffan, vilket var svårt för henne då julen var hennes favorithögtid. Men att se glädjen och tacksamheten i hennes ögon när jag, min pappa och mina syskon hjälptes åt och fixade allt var oslagbar. I år tvingas jag fira julen utan både henne och min pappa då båda tyvärr har tagits ifrån mig under det senaste året. Men minnet från förra julen som var den bästa julen på länge är ändå någon form av tröst trots allt…

  Min favorit av alla de fantastiska klockorna är STRETFORD

 6. Elin 3 december, 2017 on 10:46 Svara

  Åh, Newport i damkollektionen var såå fin, den vore rena drömmen att vinna! Vi köper bara julklappar till barnen så det vore lite lyxigt med en present till mig själv. Mannen är inte ”klock-typen” så jag får ”offra mig” i så fall, hehe. Älskar klockor o tycker att det är världens bästa accessoar. Har två klockor sen innan o den dyraste kostade 298, o kvaliten har ju varit därefter dessvärre. Man själv är inte prio ett när man har småbarn direkt 😉

  Mitt bästa julminne är från förra julen. Barnen, då 4 och 2,5 fick se en film på när tomten kom o la julklappar under granen och åt gröten vi hade lagt ut. Han öppnade även dörren till barnens sovrum o vinkade, och den lyckan i barnens ögon när de såg filmen gör mig varm i hjärtat än idag. O dessutom hade tomten reflexväst på sig, DÄR samlade han pluspoäng hos två små grabbar, haha!

 7. Jenny 3 december, 2017 on 10:47 Svara

  Hej!

  Vilken härlig tävling:)
  Mitt bästa julminne är förra julen då vår sjuåring fick fira jul med sin efterlängtade lillasyster.

  Min favvo är Newcastle.

  Kramar Jenny

 8. Cissi 3 december, 2017 on 10:55 Svara

  Min favorit är svart newport. Så snygg och stilren

  Mitt bästa julminne är nog alla jular sen jag blev mamma. Så häftigt att se julen och skapa magin till dem 🙂

 9. Erica hillerström 3 december, 2017 on 10:57 Svara

  Det allra bästa julminnet är från förra året då min dotter och systerson firade sin första jul. Då åkte de kälke in tillsammans med tomten, som små tomtenissar. <3

 10. Anna 3 december, 2017 on 11:01 Svara

  Mitt finaste julminne måste vara förrförra året då jag, min bror och min kusin samlade alla min farmors barnbarnsbarn, då 9 år, 3 år och 7 månader gamla, och överraskade henne med att lussa. Hon blev så överraskad, rörd och glad. Farmor hade varit sjuk ett tag och jag tror att vi alla innerst inne visste och kände att det var den sista julen med henne, 92 år gammal. Det var väldigt fint.

 11. Jessica 3 december, 2017 on 11:07 Svara

  Mitt bästa julminne ät från när jag var liten och det börjar den 23e december. Hos oss var det tradition att julgranen togs in just den 23. Så i flera dagar hade man gått förbi den utanför dörren och längtat efter att den skulle kläs. Så den 23e var det äntligen dags. Och jag och mina två yngre syskon fick ansvaret att klä den. Vilket i praktiken innebar en under ytan fight om att få hänga sina favoritkulor ? kommer speciellt ihåg en rosa som va oerhört poppis att få hänga. Utöver kulorna var det även allt det pynt som vi själva gjort i skolan. Smällkarameller, makarongranar och annat (henskt?) pynt hängdes upp. Tillslut var vi klara och pappa kom och lyfte upp någon av oss och för att sätta dit stjärnan. ?
  När man sedan vaknade på julafton var man snabb att titta under sängen där det alltid låg ett paket (för att hålla oss barn i schack fram tills julklappsöppningen på eftermiddagen ?). Men det mest magiska var att komma upp och se paketen som under natten hamnat under granen. Hur vi alla tre syskon hamnade där och cirkulerade nära nära men utan att röra paketen. Vem skulle få största paketet? ? sen väntade en seg väntan med mat och Kalle, där mamma utan undantag somnade till tjuren Ferdinand. ? sen var det äntligen dags att öppna paketen. Och glädjen över sina paket. Men större än det var lyckan när någon skulle öppna ett paket man själv köpt. Minns hur jag nästan sätt och stutsa i soffan över att se deras reaktioner.
  Efter paketöppningen på sig ett lugn över alla och jag var alldeles varm inombords och lycklig på ett sätt som jag tror man bara kan vara som barn.❤

  Skulle jag ha turen att vinna skulle jag vilja ge en York 36 till min syster som i april kommer ge familjen vårt första bidraget till den nya generationen ?❤

 12. Nicole 3 december, 2017 on 11:15 Svara

  Favoritklockmodell: York 36.

  Mitt bästa julminne är för tre-fyra år sedan, när nästan hela min mans släkt var samlad hemma hos hans föräldrar och alla sjöng med till Kalle Anka på TV. Alltså verkligen alla sjöng med och kunde texterna – från små barn till äldre i 80-års åldern. Detta var innan hans föräldrar skiljde sig för två år sedan, så kommer tyvärr aldrig kunna upplevas igen. Jag har växt upp med struliga och jobbiga jular pga skilda föräldrar som bodde på olika håll, så större delen av mina julaftnar har spenderats i en bil för att hinna åka runt till flera olika släktingar på en och samma dag. Så jag har först efter att jag träffade min man och började fira jul med honom börjat uppskatta julen på ett helt annat (kärleksfullt och mysigt) sätt. Bättre sent än aldrig <3

 13. Malin Andersson 3 december, 2017 on 11:19 Svara

  Bästa julminnet är för fyra år sedan när vår son Gustav var en vecka gammal
  Gustav är född 17dagar över tiden. Jag blev så deppig sista veckorna. Men min målbild var hela tiden att till jul är han här

  Och vilken jul det blev. Bara vår lilla familj och mormor och morfar som mös hela dagen. Inga måsten, bara njuta av lugnet och vår älskade son som äntligen var hos oss.

 14. Marie 3 december, 2017 on 11:19 Svara

  Min favoritmodell är: Stretford

  Mitt bästa julminne är svårt att välja men ett av de starkaste från barndomen är nog när jag var runt 6-7 år och tron hade börjat dala när det gällde tomten, trots att det denna vintern verkligen bjöd på mkt snö & kyla (inte alltid det sker hör i söder!) vilket är magiskt!
  På den tiden bodde vi i radhus och vi var flera barnfamiljer som både umgicks i skola och privat.
  Jag kommer ihåg att det var precis innan läggdags på lillejulafton och att mamma öppnade dörren ut mot baksidan, där vi hade en smal körväg samt trottoar för alla grannarna. Plötsligt hör jag bjällror där ute, och fram kommer en häst med vagn, och i vagnen satt TOMTEN! Han vinkade glatt därifrån vagnen och tog även en returrunda så vi kunde se och vinka ordentligt…

  Jag kan verkligen än idag älska att alla våra föräldrar ( eller var det självaste tomten?? ;-)) gick ihop och fixade en sån sak för alla oss barn för det var verkligen magiskt! ❤️

  Vilket är ditt starkare minne? 🙂

  Kram & God Jul

 15. Malin stjernberg 3 december, 2017 on 12:08 Svara

  Mitt bästa julminne(en) är faktiskt nu, med min dotter Elsa 6år. Att se hennes glädje hela december gör mitt liv fullkomligt ❤️

 16. Romina 3 december, 2017 on 12:17 Svara

  Åh så snygga klockor! Älskar modellen Cornwall.

  Mitt bästa julminne är från min barndom. Jag var kanske 10-11 år. Vi brukade alltid fira jul med hela familjen plus släkten men det året var det bara vi i våran familj. Minns hur mamma tyckte det kändes tråkigt eftersom vi alltid har firat tillsammans allihopa men den julen vart så magiskt fin. Den var mysig, kärleksfull och lugn. Och vi allihopa uppskattade den mest av alla jular vi firat. Det handlade inte om antal paket utan om gemenskapen och kärleken vi alla den dagen kände i oss.
  Om jag skulle vinna så kommer min älskade mamma få den klockan i julklapp. <3

 17. Sandra 3 december, 2017 on 12:35 Svara

  Första julen som förälder. Den känslan när man firar som familj och mamma för första gången ❤️ I år har jag tre fina skatter att fira med ❤️

 18. Lisa 3 december, 2017 on 12:36 Svara

  Hej! Sheffield är så himmelens fin, om jag vann skulle jag slå in den och ge den till mig själv. Min stora kille 8 år tycker att jag ska ha en klocka att titta på istället för att ta fram telefonen när vi är iväg 😉

  Mitt bästa julminne är när jag och min bror var små; när ma & pa pyntade fram advent tillsammans med oss och höjdpunkten var änglaspelet i mässing. Minns att vi kunde sitta i timmar och titta och lyssna på plinget från änglarna som snurrade. Och mamma fick köpa julgransljus stup i ett eftersom de brann ner så fort hehe. Och att nu få plocka fram det tillsammans med mina två killar som är precis lika fascinerade som jag en gång var (och fortfarande är…) är guldvärt att se ⭐️?❤️

 19. Emelie 3 december, 2017 on 12:43 Svara

  När jag var liten kom tomten 2 gånger på julafton. Natten mellan den 23:e och 24:e kom han när vi barn hade somnat. På morgonen fanns det alltid en julblomma på skrivbordet och en klapp under sängen. Jättehärligt att vakna till!
  Mitt bästa julminne är när jag hade gått och lagt mig, dagen innan julafton, alldeles pirrig och försökte hålla mig vaken tills tomten kom. Naturligtvis misslyckades jag varje år!

 20. Emma 3 december, 2017 on 13:13 Svara

  Åh verkligen en lucka jag vill vinna!! Har aldrig ägt en klocka förr.. ☺️ Newcastle-modellen ser så fin ut!

  Mitt bästa julminne kommer här:
  När jag var 11 år flyttade min allra bästa kompis 74 mil, från norra Sverige till södra och mitt liv blev aldrig detsamma. Vi pratade på telefon men det var inte som förr och jag kände mig ofta nedstämd. Jag tyckte verkligen jag hade förlorat min bästa kompis för alltid.. Juldagen 2001 skulle vi på jullunch hos min farmor o farfar & när vi satt i soffan stod plötsligt min vän framför mig! Mamma hade smitit iväg och hämtat henne på tågstationen och hon skulle stanna två veckor! Ord kan inte beskriva min lycka, jag blev så chockad och glad att jag grät hela eftermiddagen, haha… Bästa julklappen jag någonsin fått och jag kan än i dag känna den där glada känslan sprida sig i hela kroppen.

 21. Julia 3 december, 2017 on 14:01 Svara

  Mitt bästa julminne är från åren när jag var liten. Då jag har skilda föräldrar blev även den 23e en speciell dag för mig då jag och mamma alltid vaknade tidigt, gick upp och åt en julfrukost och sedan pyntade granen som vi dagen innan tillsammans varit ute och huggt i skogen omkring vårt. Denna dagen blev aldrig samma stress och press som julafton då man ska hinna träffa alla man älskar på en kort stund, och flänga mellan familj till familj utan den 23e var vår dag och vi mös tillsammans hela dagen. Spel är något jag framförallt kommer ihåg, samt pussel och böcker. En dag i lugnets anda helt enkelt innan den riktiga julaftonen kom. Nu bor jag själv med sambo men när vi får barn vill jag få in detta till en tradition! En dag att mysa med familjen helt utan julstress! Min favorit klocka är klockan cornwall ?

 22. Sarah S 3 december, 2017 on 14:29 Svara

  Åå, rolig tävling! Min favorit är Newcastle.

  Mitt bästa minne är från när jag var ganska liten, kanske runt 6 år. Det var natten till julafton och jag låg och sov i min säng. Helt plötsligt vaknade jag, utan att öppna ögonen, och kände något som strök över min arm. Jag vågade inte titta. Jag var helt säker på att det var tomten som sträckte sig över min säng för att lägga ett paket i strumpan som hängde på väggen och att det var skägget jag kände mot armen. Där och då var jag helt säker på att tomten finns och det blev min egen lilla hemlighet att han faktiskt varit hemma hos oss. Ett fint minne som jag kan le åt idag 🙂

  Önskar er en fin jul!

 23. Sanna 3 december, 2017 on 16:28 Svara

  Åh, vilket otroligt lyxigt pris! Fastnade lite extra för modellen Kensington 36 (https://www.hexterandbaines.com/se/kensington-36-1) som var fantastiskt fin.

  Det finns så många fantastiska minnen från jul, och nu när man själv är förälder så njuter man dessutom på ett helt annat sätt än förut. Men det bästa är nog ändå från min egen barndom när jag själv trodde på tomten. Jag var 5 år och önskade inget annat än att få bli storasyster, och blev därför överlycklig när mamma berättade att jag skulle få bli just det.

  Även om min lillebror inte föddes på självaste julafton, så var jag bestämd och stod fast vid att det var tomten som hade besvarat min önskan efter alla brev/teckningar jag skickat (eller ja, som mamma hade tagit hand om). Det var den bästa julen någonsin. Minns hur jag ständigt och jämt satt som klistrad intill min bror Erik när han låg i babysittern, med mammas röst bakom ryggen ”Sanna, är du på Erik igen. Du måste låta honom vara lite också”.

  Kram Sanna

 24. Sandra 3 december, 2017 on 17:04 Svara

  Åh mitt bästa julminne måste vara frän förra året. Första julen tillsammans med Elise ❤️ Så fantastiskt att få vara hennes mamma & fira julen med henne. Ser så fram emot denna julen när hon förstår så mycket mer.

  Min favorit är inte oväntat samma som din, sååå fin ✨ kram

 25. Sara 3 december, 2017 on 18:05 Svara

  Min favorit är Newcastle. Dock vill jag vinna den till min allra bästa vän.

  Min bästa jul kommer bli denna jul. Då firar vi att min bästa kompis Malins dotter överlevt cancer inte en utan två gånger. Vi ska fira tillsammans detta år och det ska bli så härligt. Att både vänner och familj är samlade, åh vilken underbar jul vi kommer ha! Hade så gärna velat överraska Malin med denna klocka❤️

 26. Angelica 3 december, 2017 on 18:14 Svara

  Min farmor gick bort den 28/12-2008, och 4 dagar tidigare satt hon hemma hos oss i fåtöljen och bara njöt av att få vara där. Vi alla visste att det var sista julen vi fick ihop, och jag minns än idag hur jag kollade på farmor och tänkte hur mycket den människan älskade oss alla och hur mycket hon ställt upp för oss. Att hon 4 dagar senare inte fanns var ofattbart, men den julaftonskvällen var ett fint sista minne!

 27. Therese Pettersson 3 december, 2017 on 18:45 Svara

  Vilken fin tävling du bjuder på!

  Jag kan tyvärr inte minnas tillbaka på något extra fint julminne från barndomen, där det mest förknippas med magont. Mina finaste julminnen har kommit nu i vuxen ålder när jag bildat en egen familj. Den julen jag minns extra varmt är första julen i vårt eget hus, när vi precis plussat på stickan med lillebror i magen. Det var en magisk jul!

  Det fanns massor av fina klockor på hemsidan, men den som mitt hjärta började klappa lite extra för var Nottingham 36.

  Stor kram!

 28. Jenny Slånemyr 3 december, 2017 on 19:12 Svara

  Hej. Mitt bästa julminne är min äldsta dotters första jul, hon var endast 2 1/2 månad gammal och väldigt liten eftersom hon föddes 1 månad för tidigt så hon var verkligen mini mini ❤️❤️ Kommer ihåg känslan av stolthet, osäkerhet, överbeskyddande och den underbar lyckan när jag fick visa henne för hela släkten och att vi sedan satte oss i bilen och körde 25 mil för att fira med min mans föräldrar är minnen av två väldigt oroliga föräldrar som var osäkerthet på att åka bil så långt med en liten bebis ? Men att sedan få visa vårt underverk för hans kusiner underbart❤️ En underbar jul som jag alltid bär med mig, min första jul som MAMMA ? Jag hade gärna vunnit klockan då den hade varit perfekt då jag pluggar till lärare och en klocka klarar man sig inte utan som lärare? Plus att det hade varit en perfekt julklapp till mig själv då det varit en tuff höst. Att plugga på heltid som trebarns mamma ( som är 9,6 och 2 1/2år) är inte det lättaste. Det vet även du hur det är ? Men kommer vara så värt det ? ( precis som du har jag i flera år arbetat inom handel och blev så trött på det och behövde göra något annat) Har dock några år kvar. Inne på termin 3 av 8 ? Håller tummarna för mig själv ✊? trevlig första advent ?

 29. Sandra Sjöstedt 3 december, 2017 on 19:21 Svara

  Mitt absolut bästa julminne var julen 2011, då jag den 23 december hade ett lite mindre julfirande med min mamma och min syster då jag gav min mamma en väldigt speciel julklapp, nämligen ultraljudsbild (på min dotter och hennes första barnbarn) och därav berättade att jag va gravid. Dagen efter firade jag jul med min pappa hemma hos min farfar med lite släktingar och även här fick min pappa en ultraljudsbild och jag fixk berätta om bebisen i magen ännu en gång. Väldigt mycket kärlek den julen ??

  Modellen jag gillar mest är stretford

 30. Marlene 3 december, 2017 on 20:14 Svara

  Mitt bästa julminne är första julen med äldsta sonen. Det här kan låta lite konstigt, men det var verkligen helt underbart. Min första förlossning blev allt annat än jag tänkt mig. Jag fick havandeskapsförgiftning i vecka 38 och fick kämpa för livet. Jag hade turen att trots allt få försöka föda vaginalt, men alla var förberedda för ett akut snitt. Ut kom sonen till slut, och där började en ännu värre kamp. Jag hade aldrig hört talats om förlossningsdepression, men det var det jag drabbades av. Nybliven ung mamma på 20 år med panik och ångest efter en jobbig förlossning och eftervård, gjorde att jag inte fick den där härliga anknytningen till min son. Första veckorna var fruktansvärda. Jag orkade inte vara nära honom, jag kunde inte mata honom. Allt var bara svart. Men, så kom julen och efter åtta veckor så vände allt. Jag kommer ihåg hur jag låg där på soffan på julafton. Med sonen sovandes på mitt bröst, och helt plötsligt kom alla känslorna. Jag brast ut i gråt, kramade honom hårt och kärleken bara forsade ut i mig. Det var som att vrida på en kran. Det här minnet är så otroligt starkt och jag kan fortfarande komma ihåg hur det kändes. Den juldagen kommer alltid vara den bästa i livet. Det var första dagen jag kände att jag var någons mamma! Ett hemskt men underbart minne som jag aldrig kommer att glömma…

 31. Therese 3 december, 2017 on 20:23 Svara

  Ett av mina bästa julminnen inträffade för 39 år sen exakt på julafton, för då föddes min fina lillasyster.
  Hon har haft en rejält tuff höst och vinner jag klockan så kommer hon att få den i födelsedagspresent.
  Hon skulle älska BRISTOL.
  Kram

 32. Mari B 3 december, 2017 on 20:42 Svara

  Mitt bästa julminne är ändå alla jular som barn. Då jag ville vara överallt. Började hos mamma och lunch hos mormor för att sedan åka till pappa och släkten på den sidan. Även om jag fick flänga runt så gillade jag det. Massor av mat och paket. Sena kvällar och bara massa familjemys.
  Min favorit är Bristol.

 33. Jessica 3 december, 2017 on 20:44 Svara

  Mitt bästa julminne är från när jag var liten. Jag var och firade jul hos min pappa som bor i ett annat land. Vi var hemma hos min faster och mina kusiner. Efter maten skulle min fasters man ”gå ut och köpa tidningen”. Jaja tänkte vi som fatta vad han skulle göra. Efter en stund så knackade det på dörren och det var såklart tomten som kom, och självklart kunde tomten svenska. Jag och mina kusiner fattade på en gång att det var deras pappa som var tomten.
  Men helt plötsligt öppnas dörren igen och där står deras pappa. Bredvid den svensktalande tomten. Vi fattade ingenting.
  Det visade sig sen att det var en kompis till dom som också bodde i det landet. Men det är ett minne som jag och min kusin fortfarande pratar om 🙂

  Min favorit klocka är Sheffield.

 34. Sandra 3 december, 2017 on 20:54 Svara

  Mitt bästa julminne är jularna från att jag var 12 år. Mamma och pappa skilde sig när jag var 10 år och min bror 7 år, dom två första jularna firade vi varannat år hos mamma och pappa men efter två år började vi fira tillsammans. Vilken lycka för oss syskon, slippa fira utan den ena föräldern vilket jag tyckte var jobbigt, jag tyckte synd om den förälder vi inte var hos. Detta har vi fortsatt med trots att båda haft nya respektive sedan lång tid. Vi firar fortfarande alla tillsammans och idag är jag 35 år.
  Min favoritklocka är adlington 40.

 35. Johanna 3 december, 2017 on 21:20 Svara

  Mitt bästa julminne är varje jul när jag och min kusin sitter på golvet och kollar Kalle Anka. Nämnde jag att vi ni är 27 och 24 år gamla? Vi har suttit så alla jular vi kan komma ihåg.
  Jag skulle tycka mycket om Cornwall

 36. Nana 3 december, 2017 on 21:30 Svara

  Åh så fin tävling. Vinner jag väljer jag modellen Devonport.

  Mitt finaste minne är när jag o min bror var 6 o 8 år och fick en varsin sovsäck som vi la under soffbordet hos morfar där vi firade jul och sen låg i dem hela kvällen. En av få kvällar vi hållit sams en hel kväll!

 37. Kim 3 december, 2017 on 21:33 Svara

  Mitt bästa julminne var julen -09. När vi överraskade familjen med en bebis i magen. Min pappa grätglädje tårarar och alla andra julklappar blev nästan bortglömda.. helt underbart minne!

 38. Emma 3 december, 2017 on 22:06 Svara

  Mitt bästa julminne är helt klart förra julen! Min första jul som mamma. Julen fick en helt annan mening och blev så mysigare och finare. ❤??✨

  Jag älskar klockor i alla dess slag, men skulle jag vinna den här gången så skulle jag nog tänka mig en i modellen ”stretford” ?

 39. Anna 3 december, 2017 on 22:20 Svara

  Ett av mina bästa julminnen är faktiskt julen då jag var 17 år (alltså 14 år sedan) då jag sitter och ler och drömmer en hel julhelg efter att några dagar tidigare fått min allra bästa och mest försynta lilla puss av min första pojkvän, nuvarande make! Nykär och hopplöst längtig efter honom minns jag hur jag inte kunde bry mig om något annat än just honom.. vad han gjorde, när vi skulle ses nästa gång.. tänk att vi 5 år senare gifte oss och nu ytterligare ett par år in har tre små barn!

  Min favorit: Cornwall

 40. Hanna 3 december, 2017 on 22:22 Svara

  Mina bästa julminnen är innan jag fyllde 10år. Min familj och mina kusiners familjer samlades varje jul hos mormor. Barnen hade eget litet julbord, vi lekte ute i snön, badade i bastu, Jultomten kom och vi fortsatte att leka tills det var dags att lägga sig. Då fixades det sovplatser på golvet där vi sov i syskonbädd.
  De finaste julminnen som jag försöker återskapa härstammar därifrån ?

  Gillar bäst Oakham 36.

 41. Therese 3 december, 2017 on 23:12 Svara

  Åh vilken rolig och klockren tävling. Jag skulle vilja vinna modellen devonport 40 till min älskade pojkvän. ♥️

  Mitt bästa julminne är faktiskt med honom. När vi började fira jul tillsammans och vi åkte hem till hans farbror som hade pyntat hela huset fullt med pynt, lagat fantastisk god mat och där alla barnbarn var samlade. Ett helt hus fullt med förväntansfulla barn som väntar på tomten och där föräldrar aktivt väljer bort all alkohol under hela aftonen. Sedan dess längtar jag varje år efter julafton igen, och därför är det mitt bästa julminne. Jag själv är ett ensambarn och i min familj fick jag själv vara tomten och fokus har alltid legat på alkohol och TV hela kvällen.

 42. Ida 3 december, 2017 on 23:17 Svara

  Min favorit är Cornwall.

  Min lillebror är alltid snäll och omtänksam. När vi var små fick han ett paket inslaget i en kartong från en kaffebryggare. Det var självklart ingen kaffebryggare där i, men han tackade så snällt och sa att det var jättebra tills han blir större ?❤️ Ett hjärta av guld.

 43. Emma 4 december, 2017 on 07:21 Svara

  Julen för mig innebär ofta en tid full av ångest. Jag brukar inte kunna njuta av den tiden. Trots min härliga familj och släkt och mina barn. Det är lite lättare nu när man har sina egna barn. Men ett av mina bästa jul minnen är faktiskt när jag var 22 innan barn.. jag valde att jobba på sjukhem den julen och det var så fantastiskt. Att förgylla de gamlas dag och hjälpa dem att.göra sig fina
  Duka upp mat till dem. Sätta på julmusik. De var så lyckliga. Och jag var lycklig.. kände mig tillfredsställd och lugn. Dagen efter jul var jag ledig men valde att ta med mig en av tanterna till kyrkan och hon var så lycklig och tacksam.

  Cornwall skulle jag vilja ha.

 44. Evelina 4 december, 2017 on 08:57 Svara

  Hej hej!
  Vill så gärna vinna denna klocka då det skulle blir ett perfekt minne till julen och min pappa. Min pappa gick bort för 6,5 år sedan och han älskade julen. Detta tack vare min mamma som alltid gjort så att hela familjen fått uppleva Bullerbynjular. Det har bakats och pyntats så härligt. Dofterna som skapats är ett underbart minne som följer med mig. Kommer ihåg när vi bakar och pappa kommer hem och sätter sig vid köksbordet och bara njuter av bakningen och vårt pyssel. Han hade aldrig detta i sin barndom så för honom blev detta så heligt. Så det är inte ett minne jag tar med mig från min barndom utan hela december. Detta försöker jag återskapa med mina barn så att de får en underbar och förväntansfull känsla. Kram evelina

 45. Hanna 4 december, 2017 on 09:08 Svara

  Mitt bästa julminne är när jag fick uppleva min första jul med båda mina barn.
  Det var en vit jul & vi fick mysa in oss med eld i öppna spisen med våra kära. Julminnen är just detta o njuta av stämningen med de som betyder mest, det är jul för mig och det är de minnen som kommer bevaras i hjärtat.

 46. Loppan 4 december, 2017 on 19:46 Svara

  Hej,
  Mitt bästa julminne har egentligen inte så mycket med själva julen i sej att göra. Men på själva julafton fick jag och min man ett glatt besked! Efter att ha kämpat för att bli gravida i två år, två utomkvedshavandeskap där båda äggledarna var tvungna att opereras bort fick vi äntligen besked att vi skulle få påbörja IVF. Detta är nu 8 år sedan och vi lyckades till Slut att få bli föräldrar som var vår högsta önskan!
  Om jag vinner önskar jag en York 36.
  Tack för en härlig blogg!

 47. Susanna 4 december, 2017 on 20:53 Svara

  Får göra en lång historia kort: Är skild, omgift, mina barn, hans barn och gemensamma barn…Lyckliga allt och alla (utom 1 av hans döttrar)…fungerade som en enda stor och brokig familj från början..Vi körde på glada, positiva och tänkte, hade förståelse för att EN visade sitt tydliga missnöje…..detta var såklart något som SKAVDE genom hela vår vardag..efter att försökt allt???
  Den 22/12 2015 sent på kvällen plingar det på dörren…där står hon, räcket fram ett litet paket och säger : FÖRLÅT
  En fin liten silverängel som jag fortfarande bär varje dag..I år blir det 3:e året vi firar jul ALLA, så glad ….
  Om jag vinner (tycker Stretford klockan är finast ) kommer jag absolut ge min fina äldsta bonusdotter den, inte som julklapp utan bara som en spontan adventspresent, det är hon värd
  Kram❤️

 48. Sofia 5 december, 2017 on 08:41 Svara

  Mitt bästa julminne inträffade faktiskt i vuxen ålder, för 4 år sedan. Jag växte upp med min mamma och en storebror som inte bor hemma, och det smärtade mig varje jul under uppväxten att vi var så få. Det kändes inte riktigt, som en familj, för mig.. Jag ville också ha ett stort julfirande ”som alla andra” fick ha.

  Nu är jag själv gift och har tre barn, min bror har en son och min mamma är med när vi firar jul. När vi flyttade till ny ort så började vi umgås med ett äldre par i grannhuset och dom blev som vår familj. De är faddrar till vår yngsta dotter, och de firar alla högtider med oss! Vi kallar dom för extramormor och extramorfar. Så mitt bästa julminne var den första julen vi var många här och att det var startskottet till att vår stora (större) familj började fira högtider ihop. Jag kände en sån glädje över att mina barn inte skulle känna samma sak som mig, och jag blev överväldigad av känslor av att faktiskt inse att blod inte är tjockare än vatten..

 49. Petra melvold 5 december, 2017 on 22:07 Svara

  Newcastle är min favvo 🙂

  Mitt bästa julminne är från när jag var liten. Vi firade hos mina kusiner på landet hela släkten. Det var MASSVIS med snö, och tomten kom med häst och släde. Mer magiskt kan det inte blir. Som jag önskar att min son kunde få uppleva nått sånt nån jul <3

 50. Petra 8 december, 2017 on 18:27 Svara

  Cornwall är min favorit?
  Ett av mina bästa julminnen är från förra året. Litet firande med de allra käraste, bara den godaste maten. Myskläder (tomtekläder för barnen) på redan efter lunch och sedan en lugn och skön eftermiddag och kväll med tomte, julklappsöppning och ännu lite mera god mat. Ingen stress, total avkoppling-kan julen bli bättre?

 51. Annie 8 december, 2017 on 20:38 Svara

  Adlington 36 är min favvo!
  Minns en jul när jag var 5år, fick välja valfritt paket under granen att öppna redan på morgonen. Tog naturligtvis det största som jag suktat efter i flera dagar. Öppnade och där i väntade den efterlängtade dockvagnen! Vilken lycka, lekte med den heeeela dagen.

 52. Katarina 8 december, 2017 on 21:41 Svara

  Ett härligt minne jag har är min äldsta dotters första jul. Hon älskade att springa runt och fick en nalle som dansade och spelade en bit av en jullåt – hon älskade den och skulle sätta igång den och dansa hela tiden! Helt underbar! Men nu är det snart 7 år sen…

  En klocka som jag tycker är väldigt fin är Cornwall.

 53. Erica 8 december, 2017 on 22:03 Svara

  Mitt bästa julminne måste nästan vara förra julaftonskväll, när alla ”måsten” är förbi och vi är bara vi i familjen. Barnen leker med julklappar, vi spelar julklappspel tillsammans och när barnen somnat så blir det pussel tillsammans med mannen. Jag är av många som är lite tudelad till julen av olika anledningar men den delen av julen är ändå något jag kan känna längtan till.
  Alla krav är borta och en harmoni infinner sig.

 54. Ida 8 december, 2017 on 23:14 Svara

  Har många pirriga julminnen från när man var liten, men håller nog ändå första julen i huset som mitt käraste. 3-årig son, längtan efter tomten, glittret i barnens ögon och pyntat i varje vrå, både inne och ute. Så mysigt. <3

  Min favorit är Oakham 36 även om nya Bristol inte kommer långt efter. 🙂
  Hoppas på en julklapp till mig själv i år. 🙂

 55. Lisa 12 december, 2017 on 18:01 Svara

  Åh vad jag hoppas och hoppas att jag var den lyckliga vinnaren så jag kan få en klocka lagom till jul & visa min son att jag har en klocka att titta på istället för att ta fram mobilen o titta ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna