VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA RYCKET

Godmorgon dagen innan tentan!

 

Jag är SÅ trött, vill bara få den här tentan överstökad… Det är mycket fakta och lärarna har själva poängterat flera gånger att detta är en pluggintensiv kurs. Jotack! Alla föreläsningsanteckningar + anteckningar från böcker är nu utskrivna och nästa steg i pluggeriet är att stryka över med överstrykningspenna. Det viktigaste. Haha igår hade jag 97 sidor! Hur går man till 68 sidor på en sekund? Minskar radavståndet hehe. Märkte när jag började skriva ut att 1,5 i radavstånd var jobbigt att läsa när det är så mycket men nu känns det dessutom genast mycket bättre. Som att det skulle vara mindre. Det är tydligt att det ibland är bra för psyket att ”lura” hjärnan genom att välja det mer positiva ;)…

 

img_5854.jpg

 

Känns skönt att veta att det efter denna salstentan inte är så många salstentor kvar! Det är ju trots allt de som är mest påfrestande för psyket, man blir ju inte rolig dagarna innan alltså…

 

Minisarna har fortfarande ögoninflammation så idag är Mange hemma. De ska hem till Manges farmor och leka sen så att jag får pluggro. Det kan behövas. Även för dom som har varit hemma sen i fredags (!).

 


Kommentarer


  1. Annie 7 december, 2017 on 17:57 Svara

    Jag tycker salstentorna är roligast, även om jag älskar att skriva! Sitter nu i slutskedet på C-uppsatsen och bara längtar efter att få lämna in och gå upp och försvara den. Härlig men jobbig tid! Såg att du redan nu börjat tänka på vem du ska skriva med sen, verkligen bra att planera innan. Så viktigt att man funkar ihop när man ska umgås och samarbeta dagligen! Lycka till på tentan, är säker på att det kommer bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna