VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN HEMLIGA FREDAGEN

I min veckoplanering tidigare i veckan skrev jag lite hemligt om fredagen. Sen kom det inte mer info på fredagen eftersom planerna flyttades till lördagen men det kunde jag inte berätta med risk att förstöra hemligheten. Grejen är att vi missar min lillebrors student nu när vi reser iväg, något som jag självklart tycker är jättetråkigt och jag fattar inte att jag kunde ta det så självklart att skolavslutningar och student skulle vara avklarade den här veckan bara för att jag slutade då. Men så tänkte jag, och därför missar vi både Elions skolavslutning och lillebrors student.

Därför fick jag idén om att ha en ministudent! Tillsammans med min lillasyster planerade vi att hon och hennes sambo skulle bjuda Adam på mat – en anledning att få dit honom och se till att han inte hade annat planerat. Fredagen var det tänkt, men så fick hon förhinder och som tur är funkade lördagen också bra. Så idag åkte vi ner till dom med mat, dryck och studentpresent. Sedan väntade vi in Adam som trodde att han skulle ut och äta med Becca och Anton. Han blev jätteöverraskad när han möttes av oss som stod och hoppandes sjöng studentsång och gratulerade!

 

img_1928.jpg img_1929.jpg

Mina småsyskon och Beccas fästman/sambo.


   img_1932.jpg

M hade förberett pulled pork som serverades med strimlad vitkål, rödlök, chilisås och i tacobröd.


img_1930.jpg

Haha vilken tur att Adam hade beställt studentmössa med fel färg på texten så att han hade en extra liggandes hos Becca, den gav såklart lite extra feeling av studentdag.


img_1933.jpgimg_1935.jpg

Adam har sedan tidigare en klocka från Hexter & Baines som han köpte efter jag visat dom i ett samarbete på bloggen (den svarta han hade på sig först) men jag visste att han även var sugen på en meshklocka… Så det blev vår studentpresent och jag blev så GLAD av att se hur glad han blev över den.


img_1937.jpg

Ja idag har varit en sån där dag då alla har varit just GLADA! Hur mysigt som helst.

Nu ska vi samla sömn inför resdagen imorgon. Vi började packa nu på kvällen men jag och M har fortfarande inte fått ner några kläder till oss. Känns som att viktiga saker till barnen kommer på första plats, hur fel kan det liksom bli när det handlar om våra kläder? Det kommer såklart bli hur bra som helst oavsett vad jag får med mig för klänningar ;).

Sov så gott, hoppas du också har en härlig helg!<3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna