VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

M O N D A Y

68d7a51679506e6b14e67bc037d0ddbdmakelifefunlabel

Vi har en kul vecka som väntar!

Måndag – måla i stugsovrummet

Tisdag – måla väggar omgång två + lägga golv och fixa fransarna

Onsdag – lägga golv och Elion kommer hem

Torsdag – sista seminariet för terminen och middag på stan med Petra

Fredag – mer info kommer 😉

Lördag – spela in podd med Josefine

Söndag – Grekland!!! ??

Och på tal om plötsligt händer det (förra inlägget om att stugrenoveringen tagit fart ordentigt plötsligt) så hände det plötstligt i morse igen. Aston sov i sin säng hela natten! Första gången på hur länge som helst som han inte ville komma över framåt småtimmarna och han ville alltså heller inte upp alldeles för tidigt. SOM jag längtar efter att det blir vana. Allt efter 06 är morgon, det mantrat hade jag med Elion som också var morgonpigg (han sov dock hela nätterna) och det har kommit tillbaka nu med Aston. Idun är sömntutan av de tre, även om Elion börjar komma ikapp.

Andra to dos – köpa pyjamas till Idun och Aston, köpa långbyxor till Aston, köpa solkräm, köpa ”reseleksaker” till alla barnen, köpa flygöronproppar till mig (kan inte flyga utan). Kanske får checkas av efter lunch och fram tills M slutar jobbet. Vi har redan hunnit städa hemma men frisk luft behöver vi också!

 


Kommentarer


  1. Caroline 6 juni, 2017 on 21:28 Svara

    Jag flyger inte så ofta men sista gångerna har jag fått så galet ont i öronen vid landning, vad är det för öronproppar du använder? Fungerar det bra tycker du?

    • Evelina 6 juni, 2017 on 22:22 Svara

      Det är speciella öronproppar för tryckutjämning. Jag MÅSTE ha det, annars känns det som att min hjärna ska sprängas ungefär. Vet inte varför jag har så, men jag har alltid haft det. När jag flög första gången gjorde det så ont att jag blev flygrädd, tills jag fick tips om såna här. Mirakel är vad de är, utan dem skulle jag inte vilja flyga. Förutom att jag får svinont under start och landning får jag även lock för öronen i ungefär 1-2 dygn efteråt, om jag inte har dom.
      Så ja, det fungerar jättebra och de är lika viktiga för mig som pass är 😉 Testa nästa gång, hoppas det fungerar för dig med.

  2. Caroline 7 juni, 2017 on 21:23 Svara

    Tack för svaret! Får köpa såna öronproppar då och hoppas det fungerar! Du använder bara dem? Inget nässpray osv? Jag flyger till Kreta på torsdag & är livrädd för att det ska göra ont, precis som du skriver känns det som om huvudet ska sprängas!?

    • Evelina 7 juni, 2017 on 21:43 Svara

      Inget annat fungerar för mig. Inte tryckutjämna med att blåsa samtidigt som hålla för näsan, tugga tuggummi etc etc. Det är liksom inte tillräckligt och jag skulle på riktigt aldrig flyga utan de där små propparna! HOPPAS det hjälper för dig! Var noga med att sätta in de direkt i planet, ha de i tills planet är uppe och sätt in i god tid innan landning (det står på exakt när innan). Kram!

  3. Sofia 19 juni, 2017 on 13:55 Svara

    Hej! Bor också Jönköping och undrar var du går och fixar dina fransar? Letar efter ett bra ställe. Ha en fin dag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna