VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

AVRESEDAGEN

Goddag resesöndag!

Vårt flyg går från Jönköping strax efter 17 vilket känns skönt. Att slippa sitta i bil länge för att komma till flygplatsen. Nackdelen är förstås att vi kommer fram till hotellet framåt 21-22 men å andra sidan väger det upp med att stor del av flygtiden kommer innebära mysiga och trötta minisar.

img_1944.jpg

Gårdagens jag i linne och blus från Odd Molly, jeans från Cubus och ballerina från Skopunkten.

Har städat hela huset (vill gärna komma hem till ett rent hus haha) jobbat undan en del smått på datorn och ska nu ta tag i att packa mina kläder. Gick igenom klänningarna innan och blev nästan lite förvånad när det inte fanns många som lockade. Jag har blivit kjolkär istället för klänningskär märker jag! Älskar verkligen modet nu med lite längre kjolar och gärna med tyll. Tillsammans med ett tajt linne eller en tisha blir det SÅ fint.

KRAM


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna