VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅNGA PLUSPOÄNG

Igår när jag kom ut från Iduns sovrum och en nattning som tog närmre en timme (vilket är väldigt ovanligt hos oss) satte jag mig pustandes i soffan och såg att mina fina rosor inte stod kvar på bordet. Var är rosorna frågade jag M som pekade mot uterummet. Jag tittade bakåt och möttes av detta:

img_1829.jpgimg_1831.jpgimg_1830.jpg

Totalt överraskad! Vilket fira-in-sommarlov-och-semester-firande.

Sen satt vi och pratade i flera timmar. Utan musik ens, det brukar vi annars ha på när vi sitter där ute. Himla mysigt. Inte något tv-tittande överhuvudtaget, även om vi avslutade i soffan med stugritningen och då var TV:n på. Det är jag som gillar att ha den på även om jag inte tittar haha.

   img_1797.jpgimg_1758.jpg

Rosorna och en parfym jag länge velat ha fick jag tidigare i veckan, på vår dag. Inte konstigt att jag känner mig nykär just nu, jag älskar såna här överraskningar. Och att få tid med M framför allt.

Sen hjälper det självklart till att jag inte är stressad över skolan = jag är gladare och roligare att vara med haha. Det handlar verkligen om att ge och ta. För nån månad sen var vi inne i en negativ spiral med onödigt tjafs och det känns skönt att ha kommit ur den. Nu har vi en magisk sommar framför oss, det är jag helt säker på.


Kommentarer


  1. AnsoAnna 10 juni, 2017 on 22:55 Svara

    Så mysigt o fint fixar av M!

    Ha nu en bra resdag imorgon, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna