VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SNART ÄR VI I MÅL!

En dag på skolan väntar, samtalsövningar och föreläsning om kommunikation. M är hemma med minisarna idag eftersom svärmor inte kunde. Nu är det bara tre ”jobbpass” kvar för henne innan hon får stämpla ut och åka till Spanien. Vi är snart i mål! En väldigt tuff period med 10 veckors pusslande. Jag är stolt över oss, trodde inte det skulle vara så jobbigt som det faktiskt är, med kvällsplugg och sådär. Det bästa med hela upplägget är såklart att jag har fått träffa minisarna mer eftersom jag pluggar mindre dagtid. Inget ont som inte för något gott med sig!

img_0491.jpgimg_0495.jpg
img_0501.jpg
img_0507.jpg

Några av mina presenter på födelsedagen. Kände mig så älskad! Ja man kan köpa min kärlek haha… Nej då, men som ni vet älskar jag presenter och överraskningar.

På bilderna – presenkort på Odd Molly i sötaste påsen fick jag av M och barnen plus en prenumeration på Amelia som jag ju önskade mig. Handskrivet kort från Elion och Idun. Överraskningskit från bästa Petra – vi båda älskar twix och pepsi max och glaset (ett sånt glas borde ALLA ha!) tyckte jag var så fint när hon visade att hon hade köpt till sig, så det var en otroligt gullig gest. Och två träd (?) eller buskar (?) till trädgården från svärföräldrarna. De sa att det är träd, M säger att det är buskar haha. Tydligen vill vi helst ha buskar ;)… Oavsett – jag har sagt att jag vill ha röda vinbär igen (vi hade det i vår vildvuxna trädgård när vi flyttade hit) så det var ju kul att de prickade in det. Vi tänkte ha dom i stora krukor på altanen.


Annons

Kommentarer


  1. Linda 19 maj, 2017 on 16:36 Svara

    Det är buskar ja 😊

  2. Annie 22 maj, 2017 on 10:10 Svara

    Härligt att ni snart är i mål! Känner lite samma såhär i slutet av terminen. Helt galet att man klarat sig igenom alla sjukdomsperioder, pusslande och sena kvällar med böckerna. Är så redo för sommar just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna