VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TÄVLING: BIOBIJLJETTER

Inlägget är i samarbete med Easypark

 IMG_1476 IMG_1483

På vägen till stugan i lördags stannade vi till i Huskvarna för att uträtta några ärenden när butikerna hade öppnat och vi använde även Easyparks app här. Som jag skrev häromdagen finns Easypark i stort sett i alla städer som tar betalt för parkering och du kan enkelt betala din parkering direkt i appen.

IMG_1487

Detta är skylten du ska hålla utkik efter, men jag brukar använda mig av sökfunktionen i appen när vi ska till en ny stad, för att se var i staden man kan parkera via Easyapp.

 

Genom att använda den här länken kan du som ny användare ladda ner appen och få 50 kronor att parkera för. Dessutom kommer här en liten tävling, med biobiljetter i potten!

TÄVLA I SAMARBETE MED EASYPARK

Det du ska göra för att vara med och tävla är att svara på frågan: på vilket sätt underlättar EasyPark din parkering? Alla nya användare får ju ett pris (koden i känken ovan), men de bästa svaren leder till att 5 stycken vinner varsin biocheck á 200 kr. Både betald bio och betald parkering alltså 😉

(Tävlingen pågår t om 22 maj)

 


Annons

Kommentarer


 1. Mikaela 18 maj, 2017 on 16:07 Svara

  Easypark underlättar mitt arbete.Jag är undersköterska och jobbar hemma hos brukarna.Det är inte alltid det finns möjlighet att parkera kostnadsfritt längre stunder.Då är Easyparks app guld värd då den är enkel att använda och jag slipper lägga min tid på att tänka på parkeringstiden utan lägger den i stället på tiden med de jag hjälper.

 2. Nicole 18 maj, 2017 on 19:31 Svara

  Värvningslänken funkar inte 😛

  • Evelina 18 maj, 2017 on 21:08 Svara

   Tack för att du uppmärksammade! Nu ska den fungera 😊👍🏻

 3. Malin mamma till S, T och L 18 maj, 2017 on 20:29 Svara

  När benen känns tunga och barnen trötta är, då finns easypark och hjälper till bara sådär. Att slippa bära barn till automaten och kånka, slippa tråkig stress och att kånka. Tack kära app för att du finns, att leta automat är blott något vi nu minns.

 4. Malin mamma till S, T och L 18 maj, 2017 on 20:31 Svara

  När benen känns tunga och barnen trötta är, då finns easypark och hjälper till bara sådär. Att slippa bära barn till automaten och kånka, slippa tråkig stress och att höra alla stånka. Tack kära app för att du finns, att leta automat är blott något vi nu minns.

 5. Sanna 18 maj, 2017 on 20:50 Svara

  Easypark skulle underlätta enormt mkt när jag och min sambo får besöka av min syster och hennes sambo från Gävle. Här i Stockholm kostar det skjortan att parkera en helg. Appen skulle underlätta enormt och att få bjuda dom på en helg parkering :)!

 6. Linda R 18 maj, 2017 on 21:23 Svara

  Man har ju inga kontanter längre. Och så är det det här med gamla och nya mynt. Att dra kortet i en parkeringsautomat tar tid och känns kanske inte alltid så säkert. Då är det perfekt med EasyPark’s app! Man har koll på tiden, jag betalar med Paypal och i en ny stad hittar jag alltid tillbaka till bilen!

 7. Joysan 18 maj, 2017 on 22:07 Svara

  Jag älskar EasyPark, allra mest för att den är så lättanvänd, det går snabbt att knappa in de få uppgifter som behövs och jag älskar att man blir påmind om att parkeringstiden är på väg att ta slut…att man då kan snurra fram tiden direkt i mobilen är underbart!

 8. Anna 18 maj, 2017 on 23:23 Svara

  Allt som underlättar parkering är bra. Allt som oftast far jag runt med tre små barn, att då slippa krångla med pengar och kort, springa till automat och tillbaka.. ja det är perfekt! Även ur säkerhetssynpunkt. Sen att man slipper betala för tid som man inte står.. stort plus i kanten!

 9. Emelie 19 maj, 2017 on 21:16 Svara

  I ett hektiskt småbarnsliv där någon alltid är akutkissnödig, man är sent ute eller liknande använder jag alltid sms-parkering för att spara tid, slippa köa och slippa leta mynt/dra kortet. Man parkerar, kollar zonkoden och sen är det bara att springa till närmsta toalett med barnen 😉 Men iom ditt inlägg tog jag tag i att ladda ner appen, nu blir det ännu smidigare!

 10. Mikaela leveau 20 maj, 2017 on 09:57 Svara

  När benen känns tunga och barnen trötta är, då finns easypark och hjälper till bara sådär. Att slippa bära barn till automaten och kånka, slippa tråkig stress och att höra alla stånka. Tack kära app för att du finns, att leta automat är blott något vi nu minns.

 11. Elina 20 maj, 2017 on 10:38 Svara

  Med fyra ungar i bilen underlättar det enormt mycket att inte behöva gå ur bilen och leta upp en automat. Ogillar att leta parkering och sen knöckla in vår sjusitsiga bil i alldeles för små parkeringsrutor. Men med easypark slipper jag iallafall ett jobbigt moment i hela parkeringsgrejen!

 12. Linda 20 maj, 2017 on 10:49 Svara

  Easypark underlättar genom att man slipper ha kontanter med sig och man slipper planera in i minsta stund hur länge man ska vara på ett visst ställe, extra bra när man har småbarn och verkligen allt kan hända!

 13. Marie 20 maj, 2017 on 11:06 Svara

  Men 3 barn och sambo som jobbar mycket så underlättar easypark enormt. Jag slipper det ständiga valet mellan att ta med 3 barn till parkerings automaten och hålla koll / köa där med 2 barn brevid vagnen med spring i benen efter att ha åkt bil (ofta kissnödiga / hungriga också )och 1 barn i vagnen. Eller om man ska lämna dom i bilen och gå en bit bort och köa och känna sig stressad över bilen som kanske står i solen på sommaren och blir varm fort och kön kan vara lång. Bästa uppfinningen med easypark och man känner sig smått handikappad där de inte har den nu.. Guld värd för småbarnsföräldrar!

 14. Lisa 20 maj, 2017 on 12:32 Svara

  Det underlättar ju mycket eftersom man alltid har mobilen med iaf.

 15. Elisabet 20 maj, 2017 on 15:48 Svara

  Tycker det är supersmidigt att man inte behöver tänka på att vara tillbaka vid bilen innan parkeringstiden är slut, man slipper springa och lägga på mer pengar eller betala för mycket. Vår 3-åring är inte bäst i världen på att avsluta roliga aktiviteter så vi har svårt med tidsuppskattning ibland :) Dessutom är det skönt att man inte måste använda biljettautomaterna som jag tycker ofta är långsamma eller t.o.m. ur funktion (och man slipper ju köa). Många plus med Easypark alltså!

 16. Therese 20 maj, 2017 on 19:19 Svara

  EasyPark-appen underlättar alltid för en småbarnsförälder! Man slipper stå i kö till en p-automat med otåliga barn, men framför allt underlättar det att man kan ändra tiden när som helst, för visst är det så att just när man ska åka så har någon bajsat o en blöja måste bytas, eller så blir någon panikhungrig, eller så vill dom helt enkelt inte lyssna o följa med just precis då alla gånger – och då har EasyPark räddat mig många gånger eftersom det bara är in i appen o förlänga parkeringstiden! 😃👍🏻

 17. Anna 20 maj, 2017 on 20:20 Svara

  Underlättar då man ej behöver ha barn på höften när man först ska till automaten och sedan skynda tillbaka till bilen för att inte missa att tiden gått ut😱👍

 18. Karolin 20 maj, 2017 on 20:24 Svara

  EasyPark underlättar parkeringen på flera sätt! särskilt att slippa krångel med småpengar och att den är så smidig i hanteringen helt enkelt :)

  Vår premiär med appen var när vi väntade barn och åkte in till förlossningen(!) Så vi testade den i minst sagt, skarpt läge. Den är supersmidig, lätt att använda även i en stressad situation 😉

 19. Linda 20 maj, 2017 on 20:59 Svara

  EasyPark appen underlättar alltid för mig när jag ska parkera i och med att jag slipper leta efter en parkeringsautomat och enkelt kan betala med hjälp av telefonen! Perfekt också när man märker att någonting tar lite längre tid än vanligt och enkelt kan betala för lite extra tid! Toppen helt enkelt!

 20. Carolina 20 maj, 2017 on 21:58 Svara

  Åh, jag som började använda easypark för ca 2-3 månader sedan. Attans. Haha.
  Men jag hänger såklart med på tävlingen och biocheckar då istället 😉

  Som sagt så ”lärde jag känna” easypark för ca 2-3 månader sedan och wow så mycket enklare parkeringen vid jobbet blivit. Det som blev uppbrottet från mitt förhållande med P-maskiner var när jag tappade mobilen i marken så att skärmen sprack när jag skulle fumla fram kontokortet. Nu kan jag istället ”tanka P-tid” direkt i bilen när jag parkerat och sedan lugnt promenera in på jobbet utan kö till p-automat eller långa svordomar pga att ha tappat halva väskinnehållet på marken. Dessutom är det otroligt smidigt att kunna justera P-tiden inne på jobbet. Flexar jag ut lite tidigare slipper jag betala full tid och skulle jag behöva stanna kvar lite extra behöver jag inte springa ut och fylla på för att slippa P-böter.
  Kort och gott, easypark har blivit en utav mina bästa vardagsvänner :)

 21. Aggie 20 maj, 2017 on 23:11 Svara

  Att faktiskt bara betala för den tid man står är fantastiskt! Jag gillar också att den kommer ihåg mina vanligaste parkeringar ( det blir ganska många olika snabbt när man bor i Stockholms området…). Då slipper man och springa runt extra med två små kids på parkeringarna, så skönt!!!

  Sen att den påminner mig när tiden håller på och gå ut är grymt bra!

  Skulle önska att man fick hem en dekal att ha i rutan automatiskt när man registrera sig :-) Då skulle det var ännu smidigare!

 22. Evelina 20 maj, 2017 on 23:14 Svara

  Det bästa är såklart att jag inte behöver betala för parkeringstid jag inte utnyttjar. Och att jag slipper leta efter p-automater och springa till bilen med små lappar som jag lätt tappar så dom blåser iväg. Hade varit suveränt om appen hade kunnat hjälpa till med själva parkerandet också, jag är hopplös på att parkera…

 23. Gloria 21 maj, 2017 on 17:40 Svara

  Med barn kan det vara svårt att veta exakt hur lång tid saker och ting tar, ena gången vill de utforska allt, andra gången tröttnar de och vill hem nununu! Så att kunna förlänga parkeringstiden med mobilen och att bara betala för den tid man faktiskt utnyttjar är guld värt! Då blir alla i familjen nöjda och glada. :)

 24. Sofia 21 maj, 2017 on 22:12 Svara

  Easypark underlättar för mig eftersom jag alsrig har kontanter! I min mobil har jag dock allt, medicinsk info, kontakter, banken, kalender. Den finns alltid med! Finns inget värre än när man ska parkera och kommer på sig själv med att inte ha mynt. Med appen i telefonen är parkeringsproceduren över snabbt :)

 25. Josephine 21 maj, 2017 on 23:39 Svara

  Det bästa med easy park är att jag slipper förstöra mina nymålade naglar genom att krafsa efter mynt i bilens drickahållare. Målar alltid i sista stund och gärna i bilen!!

 26. Maria 21 maj, 2017 on 23:54 Svara

  Som många redan skrivit…

  SÅ SKÖNT att kunna sitta kvar bakom ratten och betala parkeringen istället för att ha FEMTIO elva ungar (jaja två.. men känns som flera) som man försöker hindra att springa kors och tvärs över parkeringen medan den sabla parleringsautomaten ”läser kort, kan ta upp emot 45 sekunder”. Suck. På 45 sekunder har vi redan hunnit med att ramla och slå sig (3 åring) och MAMMA VARFÖR ÄR GRÄSET GRÖNT OCH VARFÖR HOPPAR GRODOR? (6 åring).

  Heja easy park!

 27. Linn 22 maj, 2017 on 09:00 Svara

  Easypark underlättar min vardag när jag är höggravid samt har en 2åring att få mer kvalitetstid med familjen och mindre tidsåtgång letande parkeringsautomater och obefintliga småmynt.

 28. Alexandra 22 maj, 2017 on 13:36 Svara

  Så otroligt smidigt att kunna få reda på var det finns lediga parkeringsplatser, speciellt när man kommer till en ny stad! Dessutom, jag har i princip aldrig kontanter på mig men alltid mobilen 😉 så perfekt att kunna använda den istället!

 29. Alexandra 22 maj, 2017 on 17:21 Svara

  Ja, men detta verkar ju vara något helt fantastiskt just detta med parkeringen…att kunna anpassa sin shopping, lunchdejten eller varför inte biobesöket med lite flex-tid på parkeringen, om det skulle dra ut på tiden för att man har så roligt :-)!
  Tummen upp för detta tips, som jag inte direkt haft en tanke på innan, med just EasyPark 😀

 30. Sanna 22 maj, 2017 on 19:32 Svara

  Har provat flera gånger men länken verkar inte fungera? Hoppas jag får vara med och tävla ändå trots att den hela tiden påpekar att något är fel när jag trycker i mitt mobilnummer.

  Det bästa med appen är ju helt klart att jag slipper leta parkeringsautomater utan smidigt och enkelt kan betala med hjälp av telefonen. Utmärkt att jag dessutom kan förlänga tiden enkelt med ett knapptryck utan att ens behöva gå ut till bilen om jag känner att de jag gör tar lite längre tid än beräknat. Helt enkelt anpassa tiden efter de jag sysslar med, och slippa betala onödiga kostnader för tid som jag inte utnyttjar vilket man har gjort allt för många gånger förut.

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna