VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN DOFT TILL MOR?

Inlägget är i samarbete med Glamazon

Mors dag närmar sig och jag hoppas att alla som har en fantastisk mamma i sitt liv vill uppmärksamma henne lite extra – hon förtjänar det! Förra året var en häftig Mors dag för mig – Idun tog sina första steg. Sen dröjde det 3 månader innan man kunde säga att hon gick på riktigt, sådär obehindrat, men det var en fin dag hon tog premiärstegen på.

Som ni vet är jag för överraskningar, så att ge din mamma (eller dig själv?) en parfym i Mors-dagpresent är lika rätt varje år. Ja man ska ju visa uppskattning vanliga dagar också, men dessa specialdagar tycker jag ändå att man kan få uppmärksamma lite extra. Vill presenttipsa speciellt om Love & Toasts parfymer – parfymer med doftar från eteriska oljor, vilket gör att den är helt fri från syntetiska doftämnen. Alkoholen i parfymen framställs av majs för att vara skonsam mot huden. Hur bra Mors dag-presenttips?! Jag har själv inte provat deras parfymer, men de hamnar på min önskelista eftersom jag har använt hudkräm och handkrämer i samma märke, och de älskade jag.

img_0264.jpg

Vad sägs om dessa doftbeskrivningar?

Love & Toast Pomme Poivre Perfume är ungdomlig parfym med romantiska noter av vaniljorkidé och ebenholtsträ.

Love & Toast Sugar Grapefruit Perfume  är en ungdomlig parfym med friska noter av rosa grapefrukt och liljor.

Love & Toast Paper Flower Perfume är en ungdomlig parfym med unika noter av näckros och blåhallon.

Love & Toast Gin Blossom Perfume är en ungdomlig parfym med friska noter av citrus och verbenablad.

Jag tror att Pomme Poivre eller Sugar Grapefrukt skulle vara mina favoriter (notera älskade M!).

Vilken doft lockas du till?

Glamazon erbjuder det mesta i skönhetsväg – parfymer, ansiktsvård, hårvård, handvård, produkter till mamma & baby och mycket mer. Kanske du kan hitta årets Mors dag-present här? Alla varor på Glamazon finns på lager och leveransen är SNABB – från beställning tar det cirka 1 dag innan paketet kommer fram.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna