VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SÖNDAGSSTARTEN

Vi hade mysigaste kvällen igår, satt på altanen i flera timmar och spelade spel, drack lite vin och åt gott. Avslutade med ett avsnitt prisonbreak i soffan. Att välja bort tv:n emellanåt är verkligen nyttigt :).

img_0201

Idag startade jag min morgon med träning, en stund efter frukost. Svettig och osminkad men ni får den i svartvitt för att bespara er blekheten, kanske ni skulle bländas 😉

Jag ÄLSKAR för övrigt att tidningar och sociala medier börjar fokusera mer på att visa verkligheten. Att inte retuschera precis allt till något som inte finns. Såg ni Olga Rönnbergs bilder från en träningsresa? Hon visade sitt 40+åriga jag med celluliter. För mig hjälpte det massa inför bikinisäsongen att få se att även kvinnor som tränar massor och äter rätt har celluliter. Och jag såg att tidningen Amelia är först i världen med ha en osminkad kvinna på omslaget. Det är ett svårt ämne. Vad är för mycket och vem bestämmer det? Såklart upp till var och en anser jag, men jag tycker också att det inte får gå till överdrift i just att retuschera bilder och lägga på filter som förskönar allt till något smått overkligt.

 

img_0200.jpg

När jag hade tränat så svetten rann kom jag ut till det här ♡

Har för övrigt önskat mig en prenumeration på just Amelia i födelsedagspresent av M. Blev sugen på en prenumeration nu inför sommaren, men hittade ingen annan tidning som lockade. Är trött på mammatidningar, Veckorevyn känns hundra år sen, tidning om enbart hälsa vill jag inte ha, inte rena modetidningar… Vill ha en livsstilstidning helt enkelt.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna