VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KRISPIG LÖRDAG

Hej vänner! Inatt har Aston haft bästa natten på länge, han sov i sin säng till nästan 05 tror jag och somnade om direkt och fram till 06.20 efter jag lyft över honom. Så hade jag varit i säng tidigt hade det varit en riktig jackpott, men vad härligt det hade varit om han kunde börja sova såhär igen! M hade nattat honom i sin säng, kanske det gör att han sover bättre än att han somnar hos mig i soffan? Då, om han vaknar är han liksom på samma plats som när han somnade. Så vet jag att vi gjorde med Idun, så kanske ska ta tag i det med lilleman också.

 


Bilder från gårdagskvällen

Vi åt tapas på pinchos, mina favoriter är baconinlindade dadlar och pulled pork burgaren. Har du ätit där och i så fall vilka är dina favoriter? Därefter gick vi till en bar för en sista drink. Jag kom inte hem speciellt sent men i min trötta-mamma-värld kallade jag det visst natt innan jag såg vad klockan var haha. M var på väg i säng eftersom han idag skulle upp tiiidigt för att följa med på en gästjakt nere i skåne, så där är han idag. Och jag har ledig lördag med minisarna! Elion kommer senare också, F flyttar på måndag så det är väl inte så roligt där nu de sista dagarna.

Jag önskar dig BÄSTA dagen! Här är den isig men solig.

KRAM


Kommentarer


  1. Sandra 28 januari, 2017 on 11:50 Svara

    Hej!
    Har för mig att jag har läst något inlägg om hur du upplevde de med att få barn så tätt men hittar det inte nu. Har jag drömt de bara?
    Väntar ett syskon till vårst första barn och det kommer skilja 14 månader, skrämande men underbart på samma gång. Har du något inlägg med tips på vad man ska tänka på?
    Tack på förhand och för en fin blogg! ?

    • Evelina 29 januari, 2017 on 14:55 Svara

      Du minns helt rätt, här finns den!
      http://happilyeverafter.se/2016/10/18/att-fa-barn-med-1-ars-mellanrum-fordelar-och-nackdelar/
      Det finns inte så många minus tycker jag mer än att den första tiden kan man inte vara i den där mysiga bebisbubblan som man kan när man har bara har en bebis att ta hand om. Det är helt fantastiskt med syskonkärleken, den knockade mig totalt!
      Kram och lycka till med allt <3 Och TACK!! 🙂

      • Sandra 29 januari, 2017 on 19:43 Svara

        Tusen tack! ❤️

  2. Åh så mysigt 😀

  3. Malin 29 januari, 2017 on 09:21 Svara

    Hihi! Det där med att han vaknar på samma plats som han somnat på tjatade vår BVC-sköterska om h e l a tiden. Jag tänkte att de kan väl inte spela någon roll! Efter ett tag testade vi, hon hade helt rätt. ? Vår dotter sov mycket lugnare på nätterna efter det. ?

    • Evelina 29 januari, 2017 on 12:13 Svara

      Är det sant?! Då ska vi definitivt testa det! För Elion och Idun har det inte spelat någon större roll alls, men Aston är liksom känsligare av sig. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna