VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELGSAMMANFATTNING

Dessa tre bilder kan sammanfatta helgen ganska bra:

Barnvagnpromenader i friskaste vinterluften. Och glada barn! Igår gick jag till köpcentret för att uträtta några småärenden, köpa kollegieblock bland annat. Jag låter väl som en stenåldersmänniska när jag säger att jag helst antecknar för hand på föreläsningar? De flesta använder dator.


Den här tjejen vill ha egna pengar så hon kan köpa örhängen, armband, plånbok och cykel. Hon tycker det är jättekul att gå i butiker med mig, det tycker jag är superkul hihi. Känns som att hon kommer ha en längre önskelista än sin storebror som önskade sig ett rosa paket när han fyllde 3 eller 4 haha…


Många brasor hemma har det blivit också, det är underbart skönt att värma sig framför den.

Idag är det söndag vilket betyder poddinspelning med bästa Josefine. Finns det någon som ser fram emot onsdag när nästa avsnitt släpps? 😉

KRAM!


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 29 januari, 2017 on 17:48 Svara

    Det låter som en mysig helg!

    Måste man ha iTunes för att kunna lyssna på podden?

    • Evelina 29 januari, 2017 on 18:00 Svara

      Nej det ska man inte behöva ha, men jag vet inte vilka appar man använder med android?! ??

      • Inne hos Ina 29 januari, 2017 on 20:58 Svara

        Måste kanske skaffa en app då 😉 brukar alltid lyssna i webbläsaren men fick inte till det tidigare idag.. ska undersöka saken 🙂

  2. Åh så mysiga bilder 🙂

  3. Linda 29 januari, 2017 on 19:53 Svara

    Tycker inte du låter som en stenåldersmänniska när du säger att du skriver för hand. På de föreläsningar och mina kurskamrater går på skriver kanske alla utom 2-3 stycken för hand och då är vi ändå nästan 40 stycken hehe.

    Så mysig helg ni verkar haft! Och måste också passa på att tacka för podden, jättemysig tycker jag. Hade svårt att höra skillnad på dig och Josefine första avsnittet men fick betydligt bättre när jag lyssnade på det andra. Må så gott! Och kolla på SKAM för jössenamn! ❤️

  4. Elin 29 januari, 2017 on 22:51 Svara

    Är det någon som vill tipsa om n ä r ni lyssnar på poddar? Lyssnar på tvillingpodden till och från jobbet när jag jobbar extra varannan helg, och hinner aldrig lyssna klart då.. Annars är jag föräldrarledig och jag tycker det är svårt att kunna lyssna när barnen är med (speciellt på Tvillingpodden, haha!), eller när man städar eller så. Eller lyssnar folk bara i hörlurar?
    Har bara hunnit lyssna på ert första poddavsnitt än så länge ??
    Kram!

    • Elina 30 januari, 2017 on 08:06 Svara

      Jag undrar också, har inte ens några bra hörlurar… kanske är det! Skulle nog behöva trådlösa om jag ska kunna lyssna. Men känns svårt när barnen är hemma, vill ju vara tillgänglig. Och när jag jobbar så jobbar jag ju. Men kanske när jag blir föräldraledig sådär i början, om jag är ute på promenad med sovande bebis☺får önska mig ett par trådlösa hörlurar tills dess ??

      • Evelina 30 januari, 2017 on 08:32 Svara

        Jaa barnvagnspromenader är toppen för poddlyssning! När Idun och Aston varit nyfödda har jag lyssnat på mest poddar, då kan man ju liksom inte prata med dom på samma sätt, plus att de sover så mkt i vagn ofta. Sen vet jag att Josefine lyssnar typ när hon hänger tvätt och sådär också, och jag har andra vänner som lyssnar när de tränar!

        • Elina 30 januari, 2017 on 08:39 Svara

          Tvätt skulle kanske funka! De gånger mannen är hemma, annars vill Lillskruttan ”hjälpa till”… men är ofta inte längre än 20 min! Men då får man kanske en längtan till nästa gång man måste fixa tvätten ??

          • Evelina 30 januari, 2017 on 08:57

            Ja precis! Jag hinner oftast bara lyssna på ett halvt avsnitt på bussen, så nästa busstur längtar jag nästan till som sagt haha. Du får testa med vår podd nu i veckan 😉
            Kram!

    • Evelina 30 januari, 2017 on 08:31 Svara

      Hihi jag lyssnar på bussen, när jag kör bil utan M (längre sträckor) och på promenader med eller utan barnvagn! Bästa är nog på kvällspromenader bara för mig själv, då är det perfekt avkoppling att gå och höra på någon annans samtal 😉
      Kram! Hoppas du vill lyssna på de andra också (det första är inte riktigt bra enligt mig, stör mig på att jag var sååå nervös haha)

  5. Elin 1 februari, 2017 on 11:26 Svara

    Klart jag vill!! ? Jag lyssnade på andra när jag åkte till och från jobbet häromdagen ? Men jag tyckte första var bra med! Klart man blir lite nervös och så inför en sån grej (bli filmad/inspelad osv) men det hör ju till ? Men håller med om att det blir ännu roligare och lyssna när ni presenterat er klart och så och börjar diskutera mer grejer ?
    Har testat och lyssna när jag viker tvätt och så men är barnen hemma så vill man ju inte gå runt med hörlurar, och utan så missar man så mycket. Promenader när man går själv är ju perfekt för poddlyssning, det blir inte av så ofta bara. Speciellt nu på vintern när det är så mörkt om kvällarna. Är det bara jag som nosar mig för att bli överfallen? ? Tycker man hör så mycket om saker som händer hela tiden ?
    Kram!

    • Elin 1 februari, 2017 on 11:28 Svara

      Nojjar mig för skulle det stå, inte nosar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna