VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HOTELLFRUKOST, IGEN!

Vi startade dagen med ännu en hotellfrukost, den andra för veckan haha. Känner att det blivit mycket utemat det sista men så får det faktiskt bli när tiden inte riktigt räcker till och man liksom har glömt att utnyttja restaurangchansen det gånga året. Köper ni den? Det finns ju så himla många bra erbjudanden där, och hotellfrukost på båda hotellen i närheten av oss finns med så den här veckan fick det helt enkelt bli såhär hihi. Verkligen vardagslyx, det glömde jag säga i podden, att det är ett av mina tips på vardagslyx. Men det finns såklart många bra sådana, du kanske också har något att dela med dig av? Plus att vi inte hade någonting hemma att äta till frukost i princip, handla mat har visst heller inte prioriterats. Eller att tvätta. Jag har kört iväg man och barn nu så jag ska plugga hemma men den där tvätthögen blev också ett måste eftersom Aston knappt inte hade några rena kläder haha. Det stämmer för mig, att man ”bryr” sig mindre om mycket kring varje barn för varje barn man får. Alltså nummer tre får exempelvis inte lika mycket kläder som nummer ett. Herregud vad jag shoppade kläder till Elion! Till Aston finns verkligen bara minimum… Nä jag måste faktiskt köpa mer till honom! Känner att det kommer bli supersmidigt om ett halvår eller så när Idun och Aston har samma storlek, då har de helt plötsligt massa kläder tillsammans :).

 

Scandic vann frukostduellen! Mycket mer att välja på och härligare miljö.



Supertrötta mamman. Alltså Aston ligger och pratar varje natt…. Inte bara bökar i sömnen utan skulle nog gärna gå upp och leka haha. Det tänker jag INTE börja med ;).



Dessa två <3 Det absolut bästa med att ha väldigt tätt mellan dom är att jag bara vet hur kul de kommer ha om bara få månader. Det har de nu också, men tänk när Aston också går och springer!



  

Älskade pajastjejen som fyller på vår skrattkvot stadigt precis varenda dag!



Hmm, krypa efter dammsugaren fick avsluta vårt besök hehe…

Stor kram!


Kommentarer


  1. Janina 27 januari, 2017 on 12:54 Svara

    Ser så härligt ut!
    Vilket scandic är det? Och vad kostar det? Vart sugen på testa nån dag?

    • Evelina 27 januari, 2017 on 12:57 Svara

      Detta är Scandic Elmia! Tror det kostade 129 kr, alltså för båda när vi hade restaurangchansen (2 för 1). Och barn upp till 3 år äter gratis! Barn mellan 3 och 12 (?) äter för 60 kr. Vi frågade så vi vet när Elion ska med 🙂
      Verkligen en bra start på dagen!!

  2. Hanna 27 januari, 2017 on 20:20 Svara

    Hotellfrukost är ju så gott!

    • Evelina 29 januari, 2017 on 14:58 Svara

      JA! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna