VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRÅGEKALENDER- 1 DECEMBER

Hej, jag tycker om din blogg och tycker din familj är så fin. Ibland undrar jag bara om du är sur eller på dåligt humör nån gång och kan skriva om det för ibland blir bloggen så gulligull, positiv och tidningsomslagsaktig. Är du verkligen så glad och positiv hela tiden?

Tro mig, jag har precis som alla andra dåliga dagar. MEN, bloggen visar endast en liten, liten del av mitt liv och jag är inte den som fokuserar på det negativa kan vi väl säga. Eller jag var nog ännu mer så innan min down-period nu ganska nyligen och jag vill tillbaka dit. Tänker också att det hade blivit konstigt om jag ska skriva negativt bara för att? Jag lyfter hellre fram det som känns bra – då blir jag gladare! Det är faktiskt sant det där (vetenskapligt bevisat) att ler man och tänker positivt så blir man gladare. Så jag försöker ha detta som mitt happy place även om jag inte förskönar och låtsas, absolut inte, ibland läser ni ju om när jag är ledsen och arg också. Jag är precis som jag är i bloggen bland vänner så jag skulle nog säga att ni får MIG här inne, men M är väl framför allt den som ser när jag är nere och sådär. Såklart, han är ju den som träffar mig mest :).


IMG_6885 IMG_6898

GLAD första december från mig till DIG



Kommentarer


  1. Jenny 1 december, 2016 on 21:56 Svara

    Åh vad kul att du svarade på min fråga. Jag uppskattar det :). När jag läser frågan nu ser jag att den verkar lite kinkig. Det var inte min mening utan bara en undran. Glad att du hittat sätt att hålla dig glad och positiv. Kanske något jag behöver jobba på i mitt liv ;). Tack igen för svar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna