VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORGONSTATUS

Inatt har jag vaknat varannan timme (stoppa i nappen, lyfta över, pigg bebis en stund) så kan inte säga att jag är speciellt redo för dagen hehe. Men självstudier väntar och med disciplin kommer man långt. Jag fick sova vidare efter halv sex i alla fall, det hjälper mycket och nu samlar M lite sömn. Kan ta att Aston vill göra morgon tiiidigt men att vakna på nätterna är värre tycker jag. Blir ingen djupsömn. Känslan att plugga och vara trött kan nog jämföras med att inte få sova ordentligt och vara ny på jobbet – varje dag. Det är ju liksom nytt som ska läras precis hela tiden och det kräver en pigg hjärna. Jag hoppas att det vänder så jag kan få känna på hur det känns att plugga och vara pigg – innan denna termin har jag ju bara pluggat gravid, alltså också väldigt trött ;). Men det kommer, och viktigast av allt – det går ju bra. Det är lite motigt (vissa dagar mer än andra), men det går. Fick precis tillbaka hemtentan och betyget i psykologikursen och det var ännu ett bevis på att det går just bra :).

Dagens bästa: det är fredag och efter idag väntar två pluggfria dagar!

Helgens bästa: vi får besök av min syster och pojkvän. De ska äta middag här och sen vara barnvakt så jag och M kan hitta på något kul.

Jag vill: börja slå in julklapparna vi gömmer i garaget så att granen blir ännu juligare.

Jag måste: köpa kläder till Aston! Han börjar växa ur de få plagg han har. Kul ”problem” ändå 😉


Nu sover han gott! Förstår att han blir redo tidigt för första sovstunden haha…


Kommentarer


  1. Elina 2 december, 2016 on 09:54 Svara

    Vår yngsta har också haft en orolig natt. Minns inte att de två äldsta har varit så, men lilltjejen kan vakna mitt i natten och vara pigg! Vaken typ två timmar! Som tur är ligger hon kvar mellan oss, men det är omöjligt att sova själv då hon sparkar/studsar med benen, petar en i ansikten och såna saker… Inatt var hon inte vaken två timmar i sträck utan mer fram och tillbaka. Som tur är så är jag hemma idag med henne då hon även har vattkoppor (men det var inte så att hon låg och kliade sig, verkar som att hon inte ens märker av de få koppor hon har). Det positiva är att jag hoppas att hon sover länge idag så att jag hinner jobba lite. 🙂 I typ 1,5 timme borde jag klara av att hålla koncentrationen uppe 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna