VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MER ÄN BRA

Fullt upp idag – med föreläsning, egenstudier (hoppade över ett seminarium) och sen väntar julbasar på Elions skola. Ska bli så mysigt!! Men det blir bara jag och minisarna som går (och F), M måste till stugan ofta nu såhär innan bygglovslut.

  

Jag mår väldigt bra just nu. Även om jag är tröttare än någonsin så har jag en energi som länge varit saknad. Jag är envis, riktigt envis och fortsätter alltid tuffa på ändå, men vad allt är roligare och härligare när man mår BRA. När man är glad – i sig själv, i sina relationer, i sitt liv. Jag är övertygad att det som gett mig en skjuts på traven nu är att det är härligt att vara igång med skolan, vara igång med träning och att jag och M är inne i ett flow som jag också saknat. 

Vi må ha mindre pengar än någonsin, men pengar är på riktigt något jag ALDRIG tänker bråka om och jag är glad att M är likadan, att vi helt enkelt inser att ja vi har mindre pengar ett par månader men vi klarar oss mer än bra. Det är inte där lyckan gror så att säga och att pengar inte kan köpa lycka stämmer mer än bra. Även om man såklart får mer möjligheter med pengar. Vi brukar drömma om när jag är färdigutbildad och har ett ”riktigt” jobb igen. När vi kan resa mer, göra mer med huset, köpa vissa större grejer som vi inte prioriterar nu. Men allt det där är ju bara saker. Okej resor är upplevelser och det är något jag tror är bland det värdefullaste man kan köpa om man vill uppnå lycka genom att köpa något, men SOM det är viktigt att man trivs i sig själv och det liv man lever – precis som det är.


Kommentarer


  1. Linnea i london 1 december, 2016 on 20:31 Svara

    Jag har 5 veckor kvar på min mamma ledighet med min lille Ferris (bor i London med man och 6 åring).
    Igår var jag på intervju för ett annat jobb.
    Men jag valde att idag tacka nej eftersom jag har insett att mitt nuvarande jobb ger mig flexibilitet och att jag är ledig varje torsdag (mannen är hemma på fredagar) med mina fina barn.
    Visst , pengar är underbart, men om jag dog imorgon skulle mina stunder med familjen vara 1000% mer viktiga än en bättre lön.
    I mitt liv så får min karriär ligga i lä, i andras liv kan man läsa det och ha en toppen karriär. Allt går om man vill och allas liv ser olika ut.
    Heja allihopa som gör det som är bäst för DERAS liv ?
    Stor kram

    • Evelina 1 december, 2016 on 20:55 Svara

      Ja EXAKT så!! Livet kan ta slut när som – även om man inte ska gå och tänka för mkt på det – men jag tänker också lite så. Att vad vill jag göra i livet NU för att faktiskt kunna dö lycklig. Man ska inte vänta eller skjuta upp saker och speciellt tiden med sina barn. Tiden när de är små kommer bara en gång!
      Kramar och HEJA dig som följer ditt hjärta! <3

  2. Marianne 3 december, 2016 on 17:57 Svara

    Alldeles sant och fint skrivet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna