VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARLOV & HEKTISK HELG

Nu har en av fem i familjen sommarlov, det var Elion som var först ut. Jag, Idun och Aston har nu fem dagar kvar, och pappan i huset jobbar fram till midsommar… Men tillbaka lite mer till nuet! Jag tog en långlunch dagen för Elions skolavslutning, vi får såklart inte vara med på den fysiska avslutningen, men vi firade lite efteråt. Det blev golf och pizza vid Gränna hamn. Var knappt en kotte där så perfekt med coronaanpassning. SOM jag/vi försöker tänka till i kring det – hoppas att ni också gör det, och inte slappnar av för tidigt nu när restriktioner har lättats på och vaccinationer har kommit igång. Håll i och håll ut liiite till ?????


2A704570-7DE7-498B-8A3D-18152A44E5EC

B0A0EF42-7E37-4B6F-96EF-6D6AB18F2CB6

Sen har vi haft en otroligt aktiv helg, hela familjen! Jag har ignorerat min höggravida kropp och bidragit till att fixa i trädgården tills den verkligen inte orkat mer (nu måste jag vila resterande tre veckorna tror jag haha). Medan Mange har påbörjat altanbyggandet har jag och barnen spridit ut jord från den enorma jordhög vi har haft i trädgården sedan vi grävde för häckplanteringen. Gräsmattan här var katastrof men nu får vi den lite jämnare och det blir nytt gräs i stort sett överallt. Men hjälp vad svettigt, alltså jag är SÅ varm nu så har svalnat fötterna en hel del i barnens lilla pool haha. Hela händerna var (är) fulla med blåsor och ryggen har varit mer än trött… Men ändå imponerad över att jag inte fått mer foglossning. Jag får mer foglossning av att gå backigt, då kan det svida och bränna ordentligt på kvällen och natten sen.

52703683-3FC1-4D78-8BE3-11EA3C8F94FF

Sent i fredags kväll hade första trallen kommit på plats så det skulle såklart invigas haha!


Igår låg det trall ända fram till altandörren, så vi kunde äta middag på altanen hela familjen. Supermysigt! Men en hel del kvar, altanen ska gå runt hörnet och hela kortsidan där. Tror Mange sa att ungefär 1/5 är färdig nu.


Önskar dig en underbar vecka❣️ Själv längtar jag efter att få fira in min långledighet på fredag… ?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna