VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

9 ARBETSDAGAR KVAR

Idag är det 7 juni och det är därmed mindre än 1 månad till BF. Alltså hjälp – ska jag föda barn igen?! Och så snart?! Jag hoppas att han väljer att komma lite före eller kring BF. Elion kom
BF+3, Idun BF+12 och Aston BF-3 så har testat lite allt möjligt. Vet av egen erfarenhet att det är väldigt långa dagar om man går över tiden länge… Även om ju egentligen allt mellan 2 veckor +/- från BF räknas som ”inom tiden”. Oavsett så är det ju snart och jag kan knappt förstå det men börjar samtidigt bli lite pepp. Eller, det som peppar är ju att möta vår lille L! Orden min lillasyster sa när jag var med henne i luren under hennes förlossning med Vera snurrar lite väl ofta i mitt huvud för att jag ska längta efter själva förlossningen hehe… ”och du ska göra det här en FJÄRDE gång???!!!” ???


45878E35-D223-49C8-A427-E90B74166259

Syrénträdet vi flyttade ut till stugan blommar och därmed fick vi kvitto på att flytten gick bra ???


Helgen som var blev ännu en underbar helg. Lite för varmt för min höggravida kropp kanske, men vi hade familjetid deluxe samtidigt som vi fick massa gjort i trädgården. Projekt 100 kvm altan och fin gräsmatta är i full gång och till och med alla barnen hjälpte till! Blev galet imponerad över allt de orkade göra, och som sagt framför allt kul att göra det tillsammans.


0169F73B-D6CE-45A1-B6E4-18466C67B945

Mycket mys blev det också såklart ?


…och bad (i Vättern), glass, hämtmat och tyvärr också lite sjukdom som avslutning.

Och vet ni? Nu har jag bara 9 (!) arbetsdagar kvar innan jag tar semester som sedan går över i en lååång föräldraledighet. Jag tänkte jobba fram till midsommar men ändrade mig och tog en vecka före midsommar också. Känner mig så trött så det blir bäst så, att få pausa jobbet lite tidigare än planerat. Längtar tokmycket efter att få en semesterbebis så vi alla får vara tillsammans den första tiden med lillebror ?Kommentarer


 1. Elina 8 juni, 2021 on 15:33 Svara

  Underbart ??? och ja, det där med förlossningen! Var så osugen på att göra det en femte gång ? men vips så är det över!! ?

  • Evelina 8 juni, 2021 on 17:47 Svara

   Haha låter fantastiskt – ”vips så är det över” ????❤️ hoppas att jag känner samma! ?

   • Elina 8 juni, 2021 on 22:20 Svara

    Allt för att vara uppmuntrande ???

    • Evelina 8 juni, 2021 on 22:28 Svara

     Tack sötnos, det uppskattas VERKLIGEN!! ?????❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna