VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BEBISBUFFARNA BÖRJAR BLI KARATEKICKAR

Sköna söndag i morgonrock som hoppar upp och ner av mysiga bebisbuffar ?


0FB25A51-5A06-4F2B-8795-230795F7F89C

Igår när vi skulle somna och jag precis höll på att somna, kom det en riktig karatekick så jag både hoppade och skrek till haha. Kanske blir som en Idun, när jag ofta fick hålla emot med händerna för att det inte skulle göra ont av sparkarna mot revbenen på slutet.


Det är verkligen annorlunda nu med fjärde barnet mot tidigare. Har knappt koll på vilken vecka jag är i! Även om det liksom är lika stort och magiskt den här gången, så jag tänker jag att det kanske är rätt vanligt att det blir så? För det första har man väl inte riktigt lika mycket tid till att gotta ner sig i graviditetens minsta detaljer.

Igår hade vi ”häckmöte” med våra grannar, vi ska fixa i trädgården den här sommaren och en häck på tomtgränsen mellan oss är planen. Enda frågetecknet är hur man snyggt kan behålla en öppning så vi kan gå mellan tomterna. Vi tänker att det är mysigt att fortsätta kunna göra det, inte minst eftersom de också ska få en bebis i sommar, bara en månad efter oss! Ja här planerar vi långt fram, såklart våra små kommer bli bästisar haha… Sen var min pappa och mormor Maria här och firade minisarna lite i efterhand eftersom vi har varit förkylda, och på kvällen kom Manges andra lillebror med fru och bebis och gjorde detsamma. Idag ska vi på utomhuskalas för Manges lillebror som fyller 40! Sådär härligt väder bara, det ska regna och blåsa 12 m/s hehe… En ganska fartfylld helg med andra ord, såhär i coronatider och för mig som bara jobbar hemma blir det ju knappt några möten annars.


Hoppas ni också har en fin helg!


Kram från migKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna