VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR DINA SYSKON FICK VETA ATT DU FINNS

Mina tre första graviditeter har blivit offentliga ganska tidigt, för familj och vänner typ direkt. Den här gången var det inte alls samma, mina systrar och Karro fick veta men där var det stopp. Varken jag eller Mange kände till en början att vi ville dela med oss av den fina nyheten, för min del handlade det delvis om att få veta allt allt var bra med bebis därinne i magen. Men då hade vi ju kunnat berätta i vecka 8, när vi fått se hjärtat slå. Så jag tror att det egentligen var ett sätt för oss att smälta och processa, och det var faktiskt ganska mysigt att ha bebis som bara vår hemlighet ett tag.


De blivande syskonen fick veta på julaftonsmorgon, då var jag i vecka 12+1. Ett under egentligen att de inte frågat varför mamma helt plötsligt inte gillade pepsi max eller ens bubbelvatten längre, eller varför mamma somnade i soffan i tid och otid… Jag lyckades till och med dölja spyor och illamåendet vilket känns heelt otroligt ?


6CB64DDC-A2B6-46B2-A00D-B94DDB077181

hur fick de veta? Jag hade sytt en sjätte julstrumpa som jag kvällen innan julafton hängde upp med en liten avslöjande julklapp i, som de skulle få öppna på julaftonsmorgonen.


Det var magiskt att se deras försiktiga förväntansfulla blickar när de funderade över den sjätte julstrumpan, och när de öppnade klappen med en snuttefilt i (samma serie som de själva fått en snuttefilt från). De vågade inte riktigt chansa på vad detta betydde och jag fick fråga flera gånger vad de trodde att det betydde. Men efter mycket om och men gissade de på en bebis och de blev så GLADA!


Min största oro, utöver den man har för att bebisen inte skulle må bra, var just hur Elion, Idun och Aston skulle reagera när de fick veta. Och jag funderade noga över att berätta just på julafton, för tänk om någon skulle reagerat med andra känslor än glädje? Vi har nämligen en känslig själ i familjen, men jag kände att just att berätta på julafton ändå bäddade för positiva reaktioner. Vi älskar julafton allihop och den är liksom bara kärlek, familj, tacksamhet och glädje. Och det blev ju som tur var succé ?


13E4A005-A5CC-468A-B80E-3DBB4A0E26CB

En storasyster som ÄLSKAR bebisar älskade magen från första stund. Hon kopplade direkt att hon tyckt det varit konstigt att jag inte längre drack bubbelvatten haha. Vi (jag och barnen) dricker annars mängder av hemmabubbel men jag drack enbart iskallt vanligt vatten sedan några veckor tillbaka.


C101DF13-0F93-46F9-8216-084C57252A62 7B0EF186-A4F0-4C67-9EB2-69CB7E0F7EFC

Årets julkula 2020 ❤️

Ni minns kanske att vi sedan vår första jul tillsammans köpt en julkula varje år? I år blev detta den finaste julkulan och istället köpte vi en fin toppstjärna till granen.


Att berätta för barnen var det vi ville göra innan några fler fick veta. På julaftonskvällen fick våra föräldrar och övriga syskon veta om bebis också. Manges mammas reaktion var den bästa, den kommer jag alltid att minnas med värme i hjärtat. Min bestie och vår bästisfamilj Cissi & Co längtade jag såå efter att berätta för, men vi skulle fira nyår med dem och tänkte vänta tills dess. Jag hade köpt en likadan klänning som denna guldiga, i svart, och tänkte avslöja med en ”discokula” där på nyårsafton haha. Men vi var förkylda och fick ställa in, grrr. Så det blev ett foto skickat istället. Hon hade redan misstänkt något pga. att jag hade tackat nej till bubbel när vi sågs vid halloween (samma vecka vi själva fått veta haha)(såklart man inte måste dricka bubbel, men ett glas kallt mousserande vin är liksom godis för mig) och hon hade dessutom skymtat den sjätte julstrumpan på vår julbild på Instagram men tänkt att den kanske är Zorros. Det kanske det var fler som gjorde? ?


Men för att sammanfatta – när dina syskon fick veta om att du fanns blev de väldigt väldigt glada, otroligt förväntansfulla och de började spåna på namn direkt. Då kände jag ännu mer hur självklar du redan var i familjen! Med facit i hand skulle vi ju berättat tidigare för dom men det hade ju också inneburit att andra också hade fått veta skulle jag tro haha…Kommentarer


 1. Alexandra 21 mars, 2021 on 09:53 Svara

  Jaaa!! Jag såg julstrumpan och reagerade faktiskt! Räknade om flera gånger innan jag tillslut tänkte precis så – ”det är nog kattens ☺️”.

  Kul grej ändå ❤️
  Stort grattis igen – såå roligt! Sitter själv i väntans dagar nu – min bästis var beräknad igår och jag lääääängtar efter den lilla stjärnan! ❤️

  • Evelina 21 mars, 2021 on 10:25 Svara

   Haha se där ??❤️

   Åh vad spännande!!! Nyfödd bebis är bland det finaste och mysigaste som finns ? hoppas det går bra för din bästis!

 2. Marie 21 mars, 2021 on 20:24 Svara

  Missade julstrumpan, så kul att delge på det viset ❤️ Min make kunde inte hålla sig så blev att vi sa direkt den här gången. Verkligen direkt ?

  • Evelina 26 mars, 2021 on 22:08 Svara

   Hihi ??❤️

 3. Elina 21 mars, 2021 on 22:11 Svara

  Åh så underbart ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna