VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖDELSEDAGSVECKAN

Födelsedagsveckan går mot sitt slut och vi har dragit på oss en förkylning. Tur att barnen fick fira som de önskade, att bli firade även på förskolan. Varje födelsedag får de en bok i present, det tycker jag är så bra! Det fick inte Elion på sin förskola vad jag kan komma ihåg men kanske jag som glömt ?


0F4B714E-704F-4C48-97C7-6803F7854F83


Ligger hemma i soffan med sammandragningar, vet ju att det är kroppens sätt att börja förbereda sig och de gör inte ont. Min barnmorska sa också att min livmoder har ju gjort det här några gånger tidigare och är nog mer lättretad. Så länge de inte gör ont eller kommer hela tiden är det ju ingen fara.


FC9B5D9F-C8AC-450C-99E7-9C226F0DB1DD

Soffmyset igår, bebis hade disco i magen ❣️


I helgen har vi sovit i stugan. Idun ville gärna göra det på sin födelsedag. Sen har vi åkt hem till stan på dagarna haha. Känns bättre så med tanke på att vår säng står i matsalsrummet just nu. Få en paus från renoveringskaoset. Och det blir ju faktiskt också en aktivitet i de här väldigt speciella tiderna när jag tror att många blir trötta på att bara gå hemma.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna