VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅRA TVÅ 5-ÅRINGAR

8BD6272A-D035-42C3-A51E-CB961E60870A


I dagarna tre har vi två barn som är lika många år. Aston kom ju tre dagar före Iduns 1-årsdag, så från i tisdags och till och med idag har vi två 5-åringar i huset. Såhär i efterhand fattar jag ju hur tätt (!) de faktiskt kom, men jag tycker det är och har varit fantastiskt hela tiden att de är så tätt i ålder. Lite som tvillingar. De har alltid varandra och är verkligen nära. Och jag ser många fler fördelar än nackdelar med att få två barn så tätt. Den enda nackdelen jag egentligen kan komma på är att man går miste lite om den där speciella tiden med en nyfödd, när man kan ha full fokus på bara den bebisen. Så blev det ju inte riktigt för Aston. Ja och kanske att det är ganska mycket fullt upp med två så små haha. Alltid en blöja att byta, och dubbelt med ”bebisjobb”. Men Idun och Aston har varit otroligt enkla barn och väldigt synkade typ alltid, så det hade verkligen inte kunnat gå smidigare med två barn så tätt.


283F3181-8C58-4F84-9D0B-D12D9B4A34AD


Världens roligaste kille fyllde alltså 5 år i tisdags. Jag förstår inte hur tiden gått så fort?! Varje dag med honom är spännande, han är full av bus och han har en problemlösarförmåga som bara måste komma från hans far (tur de är lika på något sätt med tanke på att de är noll lika utseendemässigt haha). Och han är så smart, och lättlärd! Något annat som är typiskt Aston är att han är helt otroligt inkännande och kan liksom läsa av ens sinnesstämning och detaljer utan dess like. Märker han t.ex. att jag är ledsen, ja då kan ingen ge kärlek och uppmärksamhet som han. Underbar är vad han är!


Vi firade med sång och paketöppning på sängen, mysfrukost hela familjen, halvdag på förskolan (jag slutade tidigt) och födelsedagsmiddag med farmor & farfar/svärföräldrarna. Det blev köpepizza och hemmagjord glasstårta. Vi är säkert inte ensamma om att ha traditionen att födelsedagsbarnet bestämmer vad det blir till till middag? Astons favvo är alltså köpepizza. Och imorgon blir det köpehamburgare enligt Iduns önskemål haha. Det är mina barn det, jag skulle också kunna önska det när jag fyller år ??Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna