VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SENASTE NYTT

Inlägget innehåller reklam 

 

7491C9BB-2A59-4689-94F8-5809E2EABFB3

Hej i höstrusket! Vi verkar ha fastnat i VAB-träsket, en pedagog sa att vi verkligen haft otur nu och innan dess klarade vi oss hur länge som helst. Det stämmer, tror vi har haft tre eller fyra vändor nu i oktober och november men innan dess var det i början på året. Illa att inte ens veta om det är tre eller fyra vändor men det har varit så mycket fram och tillbaka mellan oss fem i familjen så det känns nästan som att det är samma som bara gått runt haha.

Den här veckan har vi i alla fall haft Aston hemma hela jobbveckan (turats om att vabba) och jag fick också symptom i tisdags kväll. Men ingen Covid-19! Mitt tredje test de två senaste månaderna… Tur att vi har möjlighet att jobba hemifrån, annars hade jag inte jobbat många procent det senaste.

 

3217A434-FFB6-4E06-9B4A-B0D8BCCBF5DA

En vända när vi var FRISKA och innan nya restriktioner om att bara träffa människor i det egna hushållet, fick vi i alla fall träffa lilla nya kusinen Elise. Eller vi hann träffa henne två gånger (hon föddes 18 oktober). Nu senast när jag hade en föräldraledig fredag var jag och minisarna ute och gick en promenad tillsammans. Mysigt!

 
 

17D4D13B-1320-412F-8C36-F5816C3B7892
 
Mycket pyssel blir det, vi hade behövt bunkra ritpapper som vissa bunkrade toapapper i våras hehe… Zorro förgyller verkligen alla våra dagar! Så sällskaplig, snäll och rolig (ja faktiskt).

 
 

0A18872E-1C7B-4E55-AA50-C6114E75AC67

Jag försöker piffa upp det gråa vädret, sjukdomar och all hemmatid. Läppstift och nagellack skrev jag om sist, men något enkelt smycke och en klocka är också vinnare. Sen att jag denna veckan har gått runt i mjukisbyxor och en vit oversized skjorta hjälper faktiskt också till att pigga upp (skjortan alltså). Mjukiskläder i all ära, men jag trivs verkligen inte med att ha pyjamas och mjukiskläder hela tiden… Gillar ändå att liksom känna mig i ordning och redo för dagen.

 

Det vankas black friday och jag vill slå ett slag för att shoppa online om det kliar i shoppingfingrarna. Även inför julklappsshopping! Det finns butiker med fri frakt, fria returer och allt annat som underlättar att handla hemifrån. För snälla snälla – håll er ifrån butiker så mycket ni bara kan!!! På tal om klockor och bra deals inför black friday, spana in Hexter & Baines om ni letar julklappstips. Mellan 30-50 % på ALLT just nu ?? (på bilden har jag både klocka och armband därifrån).

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna