VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NAGELLACKSTIPS!

Läppstift och nagellack är mina piffa-till-vilken-vardag-som-helst-knep och jag tror inte jag är ensam… Därför känner jag att jag nästan har en plikt att förmedla min senaste favorit i kategorin som är den här höstiga rosa nyansen på nagellack från Idun minerals. Ett märke som jag gillar inte bara för att min dotter heter som hon gör, men också för att min erfarenhet hittills av produkterna är väldigt positiv.

 

F4AF896B-E924-449B-BA26-BD66E16B4842

Nyansen heter Anhydrit och är bara ??
 

Är det föresten någon som testat mascara från Idun minerals? Har hört lite om att den ska vara bra men inte testat själv ännu ☺️
 


Kommentarer


 1. Maria 5 november, 2020 on 19:58 Svara

  Så snygg nyans på lacket! Du får gärna tipsa om några bra läppstift också, är gravid och känner mig lite halvrisig och behöver något som piggar upp ? Jag har och använder enbart Idun mascara Eir ( guldig hylsa). Det är den bästa jag provat och ger fransarna volym och sitter hela dagen. Jag kan verkligen rekommendera dig att testa den, jag kommer inte byta den i första taget. Tack för dina inlägg ?

  • Evelina 5 november, 2020 on 20:11 Svara

   Visst är det ?

   Mitt absoluta favvoläppstift all time som jag använt sedan sommaren 2018 tror jag, är Loreal Paris
   Color Riche Shine Only in Paris 112. Alltså det läppstiftet är MAGISKT ?? otroligt mjukgörande och lagom glansigt utan att bli det minsta kletigt liksom (hatar läppglans som jag tycker ofta är just klabbigt men detta ger lyster utan kladdet haha). Sitter hur bra som helst med. En annan rosa favorit är maxfactor colour elixir english rose, lite mer sting i färgen och mattare.

   Taack för tips om vilken Idun mascara med, får bli en sån nästa gång det är dags att köpa ?

   Stor kram och tack för att du LÄSER! ?????

 2. Annika 6 november, 2020 on 06:11 Svara

  När coronan är över ska jag köpa SA manga nya läppstift! Har inte kunnat bära läppstift pga av där jag bor är det maskplikt typ OVERALLT, sa det är aldrig lönt att använda läppstift längre *snyft*

  • Evelina 7 november, 2020 on 17:11 Svara

   Åhh men du kanske kan ha läppstift hemma iaf?!

 3. kristin 7 november, 2020 on 06:19 Svara

  Köpte idun Magna, och den är såå bra!
  Finns ju ofta kampanjer på olika apotek också?

  • Evelina 7 november, 2020 on 17:11 Svara

   Åh ack för tips! På vilket sätt tycker du att den är bra? ?

 4. Hannas krypin 18 november, 2020 on 13:56 Svara

  Vilken härlig färg på naglarna. Jag jobbar inom vården så för mig är det ingen idé. Men jag kan ju ha på tånaglarna iallafall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna