VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

APT CORONA STYLE

4FD287F3-1C20-43FD-A2A0-96387BC497F0


I princip varje dag den här speciella tiden vi lever i är jag tacksam över att ha ett arbete där jag kan och får jobba hemifrån. Det går inte alltid, men ofta. Och vi tränar hela tiden på att bli ännu bättre.

Idag hade vi exempelvis APT/verksamhetsdag och det skedde helt digitalt. Vissa var tvungna att vara på kontoret pga jour, men även då satt de vid som dator på sitt rum. På eftermiddagen hade vi chokladprovning, fick lära oss om kakaobönans ursprung, chokladens historia och ja – smaka olika sorters choklad så spännande. Och även det digitalt med föreläsare. Det hela gick verkligen över förväntan måste jag säga, heja oss! Och heja alla er som kämpar på i coronakrisen. Vi kan bara göra vårt bästa, men ALLA måste göra mycket och många förändringar.


❤️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna