VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÅLL UT!

Nya Covid-19-restriktioner är här och det känns därmed faktiskt också ännu mer okej med vabb hela veckan lång. Alltså ni vet att jag älskar mitt jobb, men just nu vill jag gärna hålla mig ifrån andra människor utanför familjen så gott det går. Missförstå mig rätt, vi träffar också nära och kära men med stor försiktighet. I helgen hade vi till exempel en familjedejt med vår bästisfamilj och det var ljuvligt. Såklart man behöver träffa de man älskar för att orka med statusen i världen. Men vi anpassar oss väldigt mycket. Vi har exempelvis fått ställa in massa kul kring Elions födelsedag nu på fredag men vad ska man göra? Självklart lyssnar vi på vad experterna tror är bäst och därför håller vi oss ännu mer hemma nu. Men det gör mig på riktigt ledsen när jag ser och hör att många verkar strunta i hur viktigt det är med att vara försiktig med kontakt med andra människor just nu. HUR kan det vara så viktigt med till exempel resor just nu, när hela världen lider och det ändå är en väldigt liten uppoffring att skjuta fram nöjesresor? Vi hade bokat en spanienresa den här hösten också men för oss var det självklart redan i våras att ställa in den. Spanien finns kvar. Så kom igen, tillsammans måste vi hjälpas åt – håll ut!


801378FA-8070-4DA3-93F4-D777B99C013E BCDABF56-FEA0-4B7A-82B8-98AEDA168B68

Gårdagens uteaktivitet blev lekparken en stund. I det enkla bor det vackra ?

Jag tror att det oftast är vi vuxna som tänker att vi hela tiden måste göra massa olika saker för att barnen ska vara glada. Men min erfarenhet är att barn oftast inte behöver mycket mer än typ några pinnar, lite skog eller sand. Så sänk kraven på hur barnen kan aktiveras och lek mer tillsammans i naturen!Kommentarer


 1. Christel 4 november, 2020 on 17:46 Svara

  Så bra skrivet !! Håller fullkomligt med dig !!
  Var rädda om er / Kram

  • Evelina 5 november, 2020 on 08:20 Svara

   Detsamma ❤️ kram!

 2. Hannas krypin 5 november, 2020 on 13:01 Svara

  Det är urtråkigt med restriktionerna men nu när de väl finns är det bara att acceptera läget. Vill tro på att det inte varar för evigt.

  • Evelina 5 november, 2020 on 20:01 Svara

   Ja acceptans är viktigt, vi kan inte blunda och hålla på ”som vanligt”. Det kommer inte vara för evigt!! Historiskt sett vet man ju att alla pandemier har gjort det och så kommer även denna. Så kämpa kämpa och håll uuuut ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna